Fotbal intern

FCSB, calificată la masa verde în optimile Cupei României! Meciul cu Gloria Buzău nu se mai joacă

27.11.2020 | 20:14
FCSB calificata la masa verde in optimile Cupei Romaniei Meciul cu Gloria Buzau nu se mai joaca
ADVERTISEMENT

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Românei la masa verde după ce Gloria Buzău a anunțat că echipa are probleme mari din cauza infecțiilor cu COVID-19. Conform regulamentului, confruntările din Cupă nu se pot reprograma.

Gloria Buzău a anunțat că are 10 jucători infectați, trei oameni din staff și antrenorul Ilie Stan. Astfel, echipa lui Toni Petrea se califică mai departe fără să joace:

ADVERTISEMENT

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

FCSB, calificată la masa verde în optimile Cupei României! Gloria Buzău, lovită de COVID-19

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

ADVERTISEMENT

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal”, se arată în comunicatul celor de la Gloria Buzău.

Meciurile din Cupa României nu se pot reprograma

Confruntările din Cupa României nu mai pot fi reprogramate, astfel că, dacă un meci nu se poate juca la data stabilită, atunci echipa din cauza căreia meciul nu se poate disputa, pierde la masa verde cu 0-3:

ADVERTISEMENT

“În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma”.

FCSB, program de foc în luna decembrie!

Meciul dintre Gloria Buzău și FCSB a fost programat luni, de la ora 20:45, în 16-imile Cupei României. Roș-albaștrii profită de problemele echipei lui Ilie Stan și au o săptămână în plus pentru a pregăti meciurile din luna decembrie.

ADVERTISEMENT

Luna viitoare va fi una de foc pentru roș-albaștrii în care vor evolua împotriva campioanei și vicecampioanei României. Pe 12 decembrie, FCSB joacă în Gruia cu CFR Cluj, iar patru zile mai târziu se deplasează la Craiova, pe “Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT