Sport

FCSB, căpitan surpriză în derby-ul cu Dinamo! George Miron poartă în premieră banderola! Fanatik confirmat. Update exclusiv

FANATIK a aflat că George Miron, fundașul FCSB-ului, are șanse mari să poarte banderola de căpitan în derby-ul cu Dinamo.
12.09.2021 | 19:28
FCSB capitan surpriza in derbyul cu Dinamo George Miron poarta in premiera banderola Fanatik confirmat Update exclusiv
FCSB, căpitan surpriză în derby-ul cu Dinamo! Cine ar urma să poarte banderola. Exclusiv
ADVERTISEMENT
12-09-2021
16:28

Andrei Miron, căpitan în derby-ul cu Dinamo

Andrei Miron este căpitanul celor de la FCSB în derby-ul cu Dinamo, după cum FANATIK a dezvăluit încă de acum patru zile. Fundașul central al roș-albaștrilor va purta astfel în premieră banderola, în absența lui Florin Tănase.

Partida FCSB – Dinamo se va juca duminică, de la ora 21:00. În prezent, FCSB se află pe locul 8 din Liga 1, cu nouă puncte obținute după șapte meciuri jucate, iar Dinamo se poziționează pe locul 14, cu șase puncte.

George Miron, șanse mari să fie căpitanul roș-albaștrilor în derby-ul FCSB – Dinamo

FANATIK a aflat că George Miron are șanse mari să poarte banderola de căpitan al FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

În mod normal, Florin Tănase purta banderola de căpitan la FCSB, însă mijlocașul nu se va afla pe teren în derby-ul cu Dinamo. Acesta a suferit o accidentare gravă în partida cu CFR Cluj, pierdută de roș-albaștri cu scorul de 1-4.

Site-ul nostru a mai aflat că, în meciul cu Dinamo, Edi Iordănescu va folosi, aproape sigur, cuplul de stoperi Paulo Vinicius – George Miron, în centrul apărării.

ADVERTISEMENT

George Miron (27 de ani) a fost transferat de FCSB, în februarie 2020, liber de contract, de la FC Botoșani. Acesta mai are contract până în 2024 cu formația bucureșteană.

Ionel Dănciulescu, încrezător că Dinamo se poate impune în fața FCSB-ului

Ionel Dănciulescu, fost jucător important la Dinamo, consideră că formația din „Ștefan cel Mare” va fi ajutată foarte mult de susținerea suporterilor și, astfel, se va putea impune în fața FCSB-ului, care are probleme de lot.

ADVERTISEMENT

„(n.r. despre situația lui Dinamo) Trebuie totul făcut treptat, zi după zi. Sunt jucătorii care n-au mai jucat un meci oficial, unii de 3-4-5 luni. Unii de 2 ani, cum e Nica. Una e când te antrenezi cu echipa și alta când vine meciul oficial. Este un alt ritm, alte trăiri, sunt multe lucruri de luat în seamă.

Ca nume, arată foarte bine transferurile lui Dinamo. Problema este cât de repede îi poți integra.

ADVERTISEMENT

FCSB are mari probleme fără Coman și fără Tănase. Sunt două pierderi importante pentru echipă. Nu știm nici de Budescu cum e fizic. Keșeru, la fel, el a fost exilat la echipa a doua a lui Ludogoreț. S-a antrenat, sunt de acord, dar ritmul și intensitatea unui meci de primă divizie e diferit față de echipa a doua a lui Ludogoreț.

Dinamo se poate baza pe entuziasm, pe suporteri. Mă bazez și pe faptul că Dinamo, în ultimii ani, are un bilanț pozitiv.

Fiind 8.600 de bilete, atât cât au primit cei de la Dinamo, va fi un imbold extraordinar de mare pentru jucători”, a declarat Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT