Fotbal intern

FCSB caută fundaș: „Găman vrea să plece”. Cu cine semnează

19.06.2018 | 13:48
FCSB cauta fundas Gaman vrea sa plece Cu cine semneaza

FCSB și-a betonat până acum mijlocul terenului, cu Kamer Qaka și Olimpiu Moruțan, dar în curând vor trebui să își facă un plan și pentru un eventual transfer al unui fundaș. Asta după ce au renunțat în această vară la Ionuț Larie și Artur Jorge iar Valerică Găman este nemulțumit de statutul de rezervă de la FCSB și a anunțat că vrea să plece.

Cel care a vorbit despre dorința fostului căpitan al Astrei de a se transfera a fost Gigi Becali. Se pare că Găman ar dori o reîntâlnire în Arabia Saudită cu fostul său antrenor Marius Șumudică. „Un fundaș central căutăm pentru că Găman vrea să plece. Am înțeles că vrea să îl ia și Șumudică, vrea să îl ia și pe Alibec și căutăm un fundaș central și un atacant”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

FCSB are din nou probleme cu transferurile de fundași

Valerică Găman a fost unul dintre cei patru fundași centrali transferați de FCSB în sezonul 2017/2018. Dintre toți 4 (Găman, Jorge, Larie și Planic) doar sârbul a avut succes și va continua la FCSB. În ceea ce-l privește pe Găman, el a fost adus în iarnă, în contextul în care Mihai Bălașa a avut probleme de sănătate. Cu toate acestea, fostul căpitan al Astrei nu a avut o prestație prea strălucită, și-a pierdut repede locul în primul 11 al lui Dică și a evoluat în total numai 7 meciuri în tricoul roș-albastru. Mai mult, el nici nu s-a integrat în echipă: „De Găman ce să zic.. avem contract încă! Dar ce să mai faci cu el, că la Iaşi era fericit că am luat bătaie, le zicea maseurilor că “v-a bătut Dumnezeu, bă!”, că n-a jucat el! Ce să faci cu oameni d-ăştia la echipă?”, a povestit Gigi Becali, după ce a ratat titlul în acest sezon.