Budescu: “A fost fix meciul din tur” Vrea mai mulţi fani

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:31
Budescu: “A fost fix meciul din tur” Vrea mai mulţi fani

Budecsu, cel care a adus egalarea pentru “roş-albaştri”, speră ca prin rezultatele înregistrate de echipă să reuşească să-i readucă pe suporteri la stadion:

”Am încercat să jucăm, să avem ocazii, din păcate s-a întâmplat ce a văzut toată lumea. A fost fix meciul din tur, ca să spun aşa, suntem mulţumiţi că nu am pierdut. În a doua repriză am jucat mai bine, am pus presiune, dar cred că egalul este echitabil.

“Să-i readucem pe fani la stadion”

Mi-am asumat răspunderea pentru penalty, n-a fost nimic special. Mă bucur doar că am marcat. Sper să ne îmbunătăţim jocul, vom avea meciuri din trei în trei zile, încercăm să arătăm mai bine. Din păcate, lumea nu prea mai vine la meciuri, mi-ar fi plăcut să avem mai mulţi oameni în tribune. Aştept să jucăm noi mai bine şi să-i readucem la stadion”, a declarat Constantin Budescu la Telekom.

Vezi aici toate fazele din partida FCSB – CFR 1-1, din Liga 1 Betano

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.