Dică: “CFR nu m-a surprins cu nimic! În repriza a doua n-a contat”

Georgeta Ganjulete    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:02
Dică: “CFR nu m-a surprins cu nimic! În repriza a doua n-a contat”

FCSB a fost condusă de liderul Ligii 1 CFR Cluj, după golul lui Vinicius. Constantin Budescu a egalat pentru “roş-albaştrii” dintr-o lovitură de pedeapsă scoasă de Florin Tănase. Vicecampioana a obţinut un punct, iar Nicolae Dică a vorbit despre prestaţia elevilor săi, subliniind că în prima repriză echipa sa a jucat foarte slab:

“Ne doream să câştigăm acest joc, mai ales că jucam acasă, dar la cum am jucat în prima repriză am arătat că nu avem nicio şansă să câştigăm. Am avut probleme pe faza de construciţie. Am dominat jocul, am avut posesie bună, ne-am creat ocazii. E bine că cei de la CFR nu s-au distanţat. Am reuşit să facem o repriză a doua mai bună, cei de la CFR nu au contat. Nu m-au surprins cu nimic, ştiam ce joacă.

“Nu s-a decis campionatul în seara asta”

Tase a încercat să joace cât a putut de bine, sunt mulţumit de el ca şi atitudine şi a scos şi acel 11 metri. Vlad e un caracter puternic, trebuie să înveţe din greşeli. Noi avem în continuare încredere în el. Când n-avem emoţii nu avem ce căuta la fotbal, stăm cu berea în faţă acasă şi gata. Dacă reuşeam să câştigăm reveneam pe primul loc. Nu s-a decis campionatul în seara această”, a spus Nicolae Dică.

Vezi aici toate fazele din FCSB – CFR 1-1

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.