Pintilii îl apără pe Vlad: “E copil, copilul nostru, ce să-i zici?”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:04
Pintilii îl apără pe Vlad: “E copil, copilul nostru, ce să-i zici?”

Mihai Pintilii e mulţumit de rezultatul obţinut acasă, cu CFR Cluj, şi l-a apărat pe tânărul din poarta “roş-albaştrilor”, care a greşit la golul ardelenilor:

“E bun şi un punct. Nu mai contază, e normal să fie meciul încins. Au jucat echipele de pe locul unu şi doi. Era normal să fie încrâncenat. De ce să-l certăm pe Vlad? E încurajat mereu de noi, e portarul nostru, un copil. Greşesc ei jucători cu experienţă, ce să-i zici unui copil? Pe el ne bazăm, pe el, pe Edi. Probabil are tracul ăsta, e Liga 1, sunt meciuri mai tari şi probabil are emoţii.

“Jucăm cu zâmbetul pe buze”

Noi îl încurajăm la fiecare fază. Ei au dat gol din fază fixă, unde ştiam că sunt cei mai puternici, au cea mai bună apărare din campionat. E bun şi un punct, având în vedere că ne-au condus cu 1-0. Tănase joacă în bandă, ei sunt atacanţi de meserie, deci nu are rost să mai vorbesc.

Urmează foarte multe meciuri grele, aşteptăm cu mare nerdăbare meciul cu Lazio. Urmează derby, jucăm cu zâmbetul pe buze”, a spus Mihai Pintilii.

Vezi aici toate fazele din FCSB – CFR 1-1, din Liga 1 Betano

Ştirea MOMENTULUI

A apărut noua revistă Fanatik! Număr de excepție, subiecte tari + Poster cu Programul Ligii 1, GRATUIT!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.