A început derby-ul FCSB - CFR! "De ce ne arbitrează Bârsan?"

FCSB-CFR, Liga 1 Betano, Iuliu Muresan

Iuliu Mureşan a dat tonul contestărilor înainte de FCSB - CFR Cluj în Liga 1 Betano. Ce a spus despre arbitrul meciului

Mult aşteptatele discuţii despre arbitraj la FCSB - CFR Cluj au început deja. Startul l-au dat clujenii dar, culmea, nu Dan Petrescu e cel care a "lovit" primul. Preşedintele Iuliu Mureşan este cel care a dat tonul "presiunii", contestând faptul că un arbitru din Bucureşti va conduce derby-ul. 

"Aş fi vrut un arbitru gen Istvan Kovacs, care e foarte bun...Marcel Bârsan de unde este? Din Bucureşti? Clar, nu trebuia din Bucureşti. Şi chiar şi presa a scris că nu poate să arbitreze Feşnic, de exemplu, pentru că e din Cluj", a spus Iuliu Mureşan la o televiziune de sport. 

FCSB - CFR. Mureşan: "Trebuia să fie un arbitru FIFA!"

Oficialul ardelenilor e de părere că un arbitru cu ecuson FIFA trebuia să conducă o astfel de partidă şi a acuzat Comisia Centrală a Arbitrilor de faptul că ţine cont de locul de baştină al arbitrilor doar când vine vorba despre partidele echipei sale. 

"Dar de ce poate Bârsan să arbitreze o echipă din Bucureşti? De ce un arbitru din Bucureşti tot timpul arbitrează echipe din Bucureşti la ele acasă, iar un arbitru din Cluj nu ne poate arbitra pe noi nici în deplasare, nici acasă?Eu zic că un asemenea meci, între locul 1 şi locul 2, trebuia să aibă la centru un arbitru FIFA. Eu ştiu că Bârsan nu-i arbitru FIFA", a fost declaraţia lui Mureşan.