Aşa vor juca Dică şi Dan Petrescu în derby-ul FCSB – CFR

derby pe arenă
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/02/2018, 00:00
Aşa vor juca Dică şi Dan Petrescu în derby-ul FCSB – CFR

Sâmbătă, de la ora 20.45, FCSB va primi vizita celor de la CFR Cluj, în etapa 24 din Liga 1 Betano, ediţia 2017-2018, iar acest duel va decide echipa care va ocupa prima poziţie în clasament după terminarea rundei.

CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de două puncte. Echipa pregătită de Dan Petrescu se află pe locul 1, cu 52 de puncte, iar vicecampioana României se află pe poziţia a 2-a, cu 50. 

Schimbările pregătite de cei doi antrenori pentru FCSB – CFR Cluj

Nicolae Dică şi Dan Petrescu şi-au conturat echipele de start pentru meciul care va avea loc pe “Arena Naţională”. Faţă de partida de pe terenul lui Gaz Metan Mediaş, antrenorul FCSB-ului a hotărât ca Bogdan Planic să-l înlocuiască pe Ionuţ Larie, jucător criticat dur de Gigi Becali. Mai mult, Dragoş Nedelcu, alt jucător taxat de patronul lui FCSB, ar putea fi înlocuit de Lucian Filip. Florin Tănase va fi aruncat în atac, după ce Gnohere şi Alibec au fost suspendaţi şi nu pot evolua contra CFR-ului.

De partea cealaltă, Dan Petrescu a hotărât să facă unele schimbări în primul unsprezece al CFR-ului faţă de meciul cu Chiajna. Manea intră în locul lui Andrei Peteleu, iar în echipa de start îşi va face locul Ciprian Deac, unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul ardelenilor.  “Bursucul” are de ales între Alex Ioniţă şi Sebastian Mailat, dar antrenorul CFR-ului pare convins să meargă pe Ioniţă, chiar dacă jucătorul adus de la ACS Poli Timişoara a făcut un joc foarte bun contra ilfovenilor de la Concordia.

Iată echipele probabile pentru FCSB – CFR Cluj:

FCSB: Vlad – Benzar, Găman, Planic, Momcilovic – Pintilii, Filip – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Ioniţă, Ţucudean, Deac.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.