Cel mai mare regret al fostului căpitan de la CFR. "Dezamăgirea carierei"

FCSB-CFR Cluj, Ricardo Cadu, Liga 1 Betano

FCSB va întâlni CFR Cluj sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, iar Ricardo Cadu a vorbit despre cel mai mare regret al carierei sale.

Ricardo Cadu a evoluat în România timp de opt ani, dar nu a reuşit să câştige niciun meci în faţa celor de la FCSB. Fostul căpitan din Gruia şi-a adus aminte de momentele în care juca împotriva steliştilor, dar a comentat şi despre meciul care va avea loc sâmbătă şi îi avertizează pe stelişti.

"Steaua este una dintre cele mai bune formaţii din România, care an de an bagă masiv bani şi transferă tot ce e mai bun. Meciul de sâmbătă o să fie foarte, foarte greu pentru clujeni pentru că întâlnesc o echipă cu cei mai buni jucători. Eu cred că CFR are şi un avantaj pentru că victoria ar fi cel mai bun rezultat, dar şi egalul îi menţine în fruntea clasamentului. Au două variante, în schimb Steaua e obligată să câştige. Nu o să fie deloc un meci uşor.

Cadu, despre FCSB - CFR. "Niciodată nu am reuşit să-i bat!"

În cariera mea am o mare dezamăgire atunci când vorbesc de Steaua. Chiar dacă am scris istorie în fotbalul românesc, dezamăgirea carierei mele este că niciodată nu am bătut-o pe Steaua. Am jucat de 13 ori împotriva steliştilor, dar niciodată nu am reuşit să-i bat, chiar dacă le-am luat 3 titluri de campion. După cum vă ziceam, titlul se câştigă împotriva echipelor mici", a spus Cadu, conform gsp.

"Meciurile cu Steaua atunci când jucam şi eu erau extrem de grele şi de luptă. Nu făceam chestii speciale înainte de partidele astea, dar intram altfel pe teren. Ştiu că de trei ori n-am jucat împotriva lor în perioada petrecută şa CFR, dar nici atunci nu a câştigat echipa. Nu pot să-mi explic de ce niciodată nu am reuşit să-i batem. Bine, nu prea are importanţă, dacă am pierdut sau am făcut egal şi la final le-am luat titlul. Ăsta era obiectivul echipei, pe care l-am îndeplinit. Dar, cu siguranţă, au meciuri senzaţionale, adevărate derby-uri", a mai adăugat lusitanul.

FCSB - CFR Cluj va avea loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.