Cel mai mare regret al fostului căpitan de la CFR. “Dezamăgirea carierei”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
08/02/2018, 08:14
Cel mai mare regret al fostului căpitan de la CFR. “Dezamăgirea carierei”

Ricardo Cadu a evoluat în România timp de opt ani, dar nu a reuşit să câştige niciun meci în faţa celor de la FCSB. Fostul căpitan din Gruia şi-a adus aminte de momentele în care juca împotriva steliştilor, dar a comentat şi despre meciul care va avea loc sâmbătă şi îi avertizează pe stelişti.

“Steaua este una dintre cele mai bune formaţii din România, care an de an bagă masiv bani şi transferă tot ce e mai bun. Meciul de sâmbătă o să fie foarte, foarte greu pentru clujeni pentru că întâlnesc o echipă cu cei mai buni jucători. Eu cred că CFR are şi un avantaj pentru că victoria ar fi cel mai bun rezultat, dar şi egalul îi menţine în fruntea clasamentului. Au două variante, în schimb Steaua e obligată să câştige. Nu o să fie deloc un meci uşor.

Cadu, despre FCSB – CFR. “Niciodată nu am reuşit să-i bat!”

În cariera mea am o mare dezamăgire atunci când vorbesc de Steaua. Chiar dacă am scris istorie în fotbalul românesc, dezamăgirea carierei mele este că niciodată nu am bătut-o pe Steaua. Am jucat de 13 ori împotriva steliştilor, dar niciodată nu am reuşit să-i bat, chiar dacă le-am luat 3 titluri de campion. După cum vă ziceam, titlul se câştigă împotriva echipelor mici”, a spus Cadu, conform gsp.

“Meciurile cu Steaua atunci când jucam şi eu erau extrem de grele şi de luptă. Nu făceam chestii speciale înainte de partidele astea, dar intram altfel pe teren. Ştiu că de trei ori n-am jucat împotriva lor în perioada petrecută şa CFR, dar nici atunci nu a câştigat echipa. Nu pot să-mi explic de ce niciodată nu am reuşit să-i batem. Bine, nu prea are importanţă, dacă am pierdut sau am făcut egal şi la final le-am luat titlul. Ăsta era obiectivul echipei, pe care l-am îndeplinit. Dar, cu siguranţă, au meciuri senzaţionale, adevărate derby-uri”, a mai adăugat lusitanul.

FCSB – CFR Cluj va avea loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.