Becali a mai distrus un jucător: “Depăşit! Dormea pe teren!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:39
Becali a mai distrus un jucător: “Depăşit! Dormea pe teren!”

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Andrei Vlad, cel care a greşit la golul marcat de CFR Cluj, dar în schimb l-a făcut praf pe Lucian Filip, fotbalist care a fost schimbat la pauză.

“Am luat un gol după o greşeală de portar. Trebuia să boxeze mingea nu să o prindă aşa. E tânăr, îi vom da credit în continuare. Putea să greşească oricine aşa. Se mai întâmplă. Poată să iasă bine.

Pe centrări trebuie să boxezi, că nu te aşteaptă nimeni să prinzi mingea. Filip m-a dezamăgit. A fost depăşit la toate fazele. Aştepta adversarul să ia mingea, dormea pe teren”, a declarat Gigi Becali la plecarea de la stadion.

 FCSB – CFR Cluj s-a terminat 1-1, după golurile marcate de Vinicius şi Budescu, din penalty. După acest rezultat, ardelenii rămân pe primul loc în Liga 1 Betano, cu două puncte peste FCSB.

 

Ştirea MOMENTULUI

Tomislav Gomelt a semnat cu Dinamo. Croatul a mai evoluat în Liga 1 Betano

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.