“Steliştii să nu mai vorbească, stăteau de gât cu arbitrul!”

scandal cu petrescu
Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
10/02/2018, 23:10
“Steliştii să nu mai vorbească, stăteau de gât cu arbitrul!”

Petrescu l-a acuzat pe Bârsan că se ţinea de gât cu jucătorii de la FCSB în drum spre vestiare, la pauză. În plus, consideră că penalty-ul la Tănase a fost acordat uşor, iar pentru CFR sigur nu s-ar fi acordat.

“La Steaua a obţinut penalty acelaşi jucător care obţine mereu. Cred că nu o să mai vorbească ei de penalty, că primesc mai multe. Arbitrul, de mult nu am mai văzut aşa ceva. La pauză îi lua de gât pe cei de la Steaua. Păi tu eşti arbitru.Eu penalty-ul ăsta nu l-aş fi primit acasă cu Steaua”, a spus Dan Petrescu la o televiziune de sport.

Petrescu spune că a fost mulţumit de efortul depus de jucătorii săi, dar a precizat că Ţucudean ar fi putut fi mai atent pentru a majora diferenţa la o ocazie pe care a avut-o.

“I-am felicitat pe jucători şi i-am încurajat. Dacă George era mai atent, făceam 2-0 şi închideam jocul. Până la urmă şi Steaua a meritat acest rezultat. Va fi greu cu Astra, trebuie să găsim soluţii”, a mai spus Petrescu.

 FCSB – CFR Cluj s-a terminat 1-1, după golurile marcate de Vinicius şi Budescu, din penalty. După acest rezultat, ardelenii rămân pe primul loc în Liga 1 Betano, cu două puncte peste FCSB.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.