Ţucudean râde de FCSB: "Au ajuns întâmplător la poartă"

cfr cluj - fcsb 1-1, george tucudean, alex ionita, liga 1 betano

CFR Cluj a terminat la egalitate pe Arena Naţională, scor 1-1, dar George Ţucudean consideră că rivala la titlu nu ar fi meritat nici măcar un punct.

Fotbaliştii de la CFR Cluj consideră că ar fi meritat victoria în partida pe care ardelenii au terminat-o la egalitate pe Arena Naţională, scor 1-1. Ţucudean şi Ioniţă au vorbit despre lipsa ocaziilor celor de la FCSB.

"Sunt nemulţumit. Puteam să castigam. Nu au avut multe ocazii, ne-am închis bine. Acel penalty, nu ştiu dacă a fost. Nu m-am uitat pe reluare. Rămânem pe primul loc şi asta e cel mai important. Mergem înainte.

Nu am apucat să vorbim pe teren despre faza penalty-ului. În afară de această fază, au ajuns întâmplător prin careu. Dan Petrescu ne-a încurajat pentru că nu am pierdut. E încă foarte încins campionatul", a declarat George Ţucudean la o televiziune de sport.

"Dacă Mister este mulţumit şi noi ar trebui să fim la fel. Nu am apucat să văd dacă este sau nu penalty, dar cred că dacă cei de la Steaua nu primeau penalty nu reuşeau să marcheze. Eu cred că avem o echipă foarte bună şi dacă eram mai atenţi pe final de joc şi dacă o să legăm victorie după victorie o să fie bine", a declarat Ioniţă.

FCSB - CFR Cluj s-a terminat 1-1, după golurile marcate de Vinicius şi Budescu, din penalty. După acest rezultat, ardelenii rămân pe primul loc în Liga 1 Betano, cu două puncte peste FCSB.