Sport

Data-surpriză când se va disputa derby-ul din SuperLiga FCSB – CFR Cluj, tocmai amânat de LPF. „Nu afectează alte cluburi!” Update Exclusiv

Derby-ul campionatului din etape a 9-a din SuperLiga, dintre FCSB și CFR Cluj a fost amânat de Liga Profesionistă de Fotbal. Din informaţiile FANATIK, meciul va avea loc pe 21 decembrie 2022.
30.08.2022 | 16:28
Datasurpriza cand se va disputa derbyul din SuperLiga FCSB  CFR Cluj tocmai amanat de LPF Nu afecteaza alte cluburi Update Exclusiv
ADVERTISEMENT
30-08-2022
14:16

LPF confirmă că derby-ul se joacă în perioada Crăciunului

După cum a anunţat FANATIK, FCSB – CFR Cluj se va juca în perioada Crăciunului. Mircea Călin, directorul departamentului competiţii al LPF, a confirmat perioada în care va fi reprogramat meciul, precizând că nu vor mai exista alte amânări pe viitor.

„La solicitarea celor două cluburi, ţinând cont că debutează în Conference League şi nu afectează alte echipe, şi în acord cu deţinătorii drepturilor tv, LPF a aprobat cererea de amânare a meciului. Partida se va disputa în perioada Crăciunului. Nu înseamnă că de acum vom mai amâna alte meciuri. Nu mai există date disponibile în program”, a declarat Mircea Călin, pentru FANATIK.

LPF a luat decizia ca derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj să fie amânat. Partida ar fi trebuit să se desfășoare pe 4 septembrie, cu trei zile înainte ca cele două echipe românești să debuteze în gupele UEFA Conference League. Liga a amânat și meciurile din campionat înainte de returul din play-off-ul Conference League.

FCSB – CFR Cluj s-a amânat: „Cele două cluburi vor avea timpul necesar pentru pregătirea primelor jocuri din grupele UEFA Europa Conference League”

FCSB a anunțat printr-un comunicat oficial că derby-ul din SuperLiga cu CFR Cluj nu se va mai disputa pe data de 4 septembrie.

ADVERTISEMENT

„FCSB – CFR Cluj, amânat! FCSB anunță că partida cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, care trebuia să se dispute duminică, 4 septembrie 2022, a fost amânată pentru o dată ce va fi anunțată ulterior. Astfel, cele două cluburi vor avea timpul necesar pentru pregătirea primelor jocuri din grupele UEFA Europa Conference League. Vă mulțumim!”.

Echipa lui Nicolae Dică debutează în grupele Conference League în deplasare cu West Ham United, în timp ce CFR Cluj va merge în Kosovo, pentru duelul cu KF Ballkani.

ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj și-au amânat și meciurile cu FC Botoșani și FC Hermannstadt, înainte de meciurile retur cu Viking și Maribor.

Când va fi reprogramat derby-ul campionatului dintre FCSB și CFR Cluj

Liga Profesionistă de Fotbal nu a stabilit oficial data la care meciul dintre FCSB și CFR Cluj va fi reprogramat. O decizie în acest sens va fi anunțată zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, FCSB – CFR Cluj s-ar putea juca în data de 21 decembrie 2022. Ambele cluburi agreează această dată. Ultima etapă a anului, cea cu numărul 21, este programată pe 17 decembrie, urmând ca SuperLiga să se reia în 21 ianuarie 2023.

Echipa lui Nicolae Dică se află pe locul 13 în campionat cu doar șapte puncte, în timp ce campioana României e pe locul zece cu nouă puncte.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru ”ambele marcheay[” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT