Arbitru cu ghinion pentru FCSB şi CFR la derby-ul de sâmbătă

FCSB-CFR Cluj, Liga 1 Betano, CCA

FCSB se va duela cu CFR Cluj în etapa 24, iar CCA a decis cine va arbitra derby-ul de la începutul lui 2018.

FCSB - CFR Cluj se va disputa sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1, pe "Arena Naţională", iar Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) a decis cine va arbitra întâlnirea dintre primele două echipe din clasament.

CCA a decis ca meciul dintre FCSB şi CFR Cluj să fie arbitrat de Marcel Bârsan, după ce au renunţat la variantele Colţescu şi Avram, arbitri mai experimentaţi care ar fi putut face faţă fără probleme la derby-ul din etapa 24, anunţă gsp.

FCSB şi CFR nu au avut noroc cu Marcel Bârsan la centru

În acest sezon din Liga 1 Betano, Marcel Bârsan nu a purtat noroc pentru niciuna dintre cele două formaţii favorite la titu. Acesta a condus meciul CSM Poli Iaşi - FCSB, scor 1-0, după ce arbitrase duelul dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, scor 1-1, de la revenirea  lui Dan Petrescu în Liga 1 Betano.

Înaintea meciului din etapa 24, CFR Cluj se află pe prima poziţie, cu 52 de puncte, după ce a bifat 16 victorii, 4 egaluri şi trei înfrângeri. De partea cealaltă, FCSB se află pe locul 2, cu 50 de puncte, după 15 victorii, 5 egaluri şi 3 înfrângeri.â

FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 20.45, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.