Fotbal intern

FCSB-CFR Cluj cu casa închisă? Câte bilete s-au vândut pe internet

25.04.2018 | 10:38
FCSBCFR Cluj cu casa inchisa Cate bilete sau vandut pe internet

FCSB-CFR Cluj este considerat de organizatori derby-ul campionatului și meciul care va decide titlul în Liga 1, motiv pentru care oficialii vicecampioanei au decis să deschidă toate cele trei inele de pe Național Arena. De altfel, începând de miercurea trecută fanii și-au cumpărat online pentru partida cu echipa lui Dan Petrescu de pe siteul bilete-fcsb.ro.

Cel mai ieftin bilet, la peluză-inelul 3, costă 10 lei, în timp ce cel mai scump tichet la tribuna oficială îi va costa pe microbiști până la 150 de lei. “Până marți la ora 16:00 erau vândute online 6.000 de bilete, ce urmau să fie trimise prin curier celor care le-au achiziționat de pe site. În scurt timp, va fi anunțat și programul caselor de bilete de la stadion pentru ca fanii să-și achiziționeze tichetele pentru meciul cu CFR. Fiecare persoană poate cumpăra maximum patru bilete”, susțin oficialii vicecampioanei, potrivit gsp.ro.

Speră ca tribunele să fie pline la FCSB-CFR Cluj

Oficialii roș-albaștrilor speră ca duminică să aibă parte din nou măcar de jumătate de stadion plin la meciul cu CFR Cluj, cum s-a întâmplat la duelul cu CS U Craiova, când pe Național Arena au fost 25.000 de fani. Atunci alți 3.000 de suporteri erau la case când a început meciul. Astfel, pentru a evita aglomerația la porți, steliștii vor deschide mai multe case pentru suporteri înainte de startul partidei. La meciul disputat în februarie 2018 împotriva celor de la CFR Cluj pe Arena Națională au fost 11.874 de suporteri.

Derby-ul României dintre FCSB și CFR Cluj se joacă duminică, de la ora 20:45. Echipa lui Dan Petrescu are neapărată nevoie de victorie, fiind la două puncte în spatele roș-albaștrilor în clasamentul play-off-ului Ligii 1. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.