Au pariat pe Vlad şi s-au ars! Portarul a comis-o grav la gol

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
10/02/2018, 22:04
Au pariat pe Vlad şi s-au ars! Portarul a comis-o grav la gol

După ce a fost nesigur pe parcursul partidei cu Gaz Metan Mediaş, şi a demonstrat din nou că este foarte afectat de presiunea care a fost pusă pe el după ce a fost vândut Florin Niţă şi a devenit om de bază la FCSB.

Vlad a fost foarte puţin solicitat în prima repriză, iar la faza golului ar fi putut fi salvat de arbitru. Mingea i-a căzut pe mână lui Djokovic după ce a lovit mingea cu capul. Marcel Bârsan a lăsat jocul să continue şi, după un carambol, a venit reuşita lui Vinicius.

Gigi Becali a decis să nu cumpere portar după ce l-a cedat pe Florin Niţă şi i-a dat credit total lui Vlad. “A apărat foarte bine, nu am ce să îi reproşez, nu a fost vina lui la golul pe care l-a primit”, spunea Becali după partida de la Mediaş, în care Vlad a fost nesigur.

Şi înaintea partidei cu CFR Cluj, Gigi Becali l-a încurajat pe Vlad. “Îmi dau seama că o să aibă emoţii la meci, este normal. Singurul mod în care poate trece peste aceste emoţii este prin rugăciune, eu asta i-am recomandat”, mai spunea Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Zahovic! Ce ofertă i-a făcut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.