Video. Filip, discurs motivaţional la derby! Ce le-a zis colegilor

lucian filip, fcsb - cfr cluj, liga 1 betano, discurs motivational

Din postura de căpitan, Lucian Filip a fost responsabil cu mobilizarea colegilor săi înaintea fluierului de start al derby-ului Ligii 1, cu CFR Cluj.

Jucătorii lui Nicolae Dică, inclusiv rezervele, s-au strâns la mijlocul terenului, în cerc, iar Lucian Filip a fost cel care a luat cuvântul. Cu nerv, căpitanul FCSB le-a transmis colegilor că trebuie să lupte pentru victorie.

"Trebuie să fim mai buni ca ei, trebuie să fim mai agresivi, să jucăm fiecare fază la sută la sută. La 3, luptăm, luptăm, luptăm!!! Un, doi, trei, şi: luptăm, luptăm, luptăm!", a urlat Filip, acompaniat imediat şi de colegii săi.

Lucian Filip, 27 de ani, este cel mai vechi jucător din lotul condus de Nicolae Dică. Mijlocaşul a fost promovat la prima echipă în 2009, după două sezoane la a doua echipă. prima dată în echipă în 2007, când a jucat pentru formaţia secundă, iar în prima echipă e din 2009. Au urmat împrumuturi succesive la Unirea Urziceni, FC Snagov şi Concordia Chiajna, iar din 2012 a rămas la echipa lui Becali.

În noiembrie 2017, la un meci contra Astrei, discursul motivaţional a fost ţinut de Gabriel Enache, care a greşit apoi grav pe parcursul partidei. Giurgiuvenii s-au impus la acea partidă, scor 2-0.

Video aici cu discursul lui Filip