Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj 3-0. FCSB a făcut spectacol! Umilință totală pentru campioană în derby-ul campionatului!

19.03.2021 | 22:13
FCSB  CFR Cluj 30 FCSB a facut spectacol Umilinta totala pentru campioana in derbyul campionatului
ADVERTISEMENT

FCSB a umilit campioana CFR Cluj în derby-ul campionatului și și-a asigurat în proporție de peste 90 la sută primul loc la finalul sezonului regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Am asistat la un joc de-a șoarecele cu pisica, în care echipa clujeană a fost de nerecunoscut, nereușind să trimită nici măcar un singur șut pe poartă pe întreaga durată a partidei.

FCSB – CFR Cluj 3-0 (Olaru 49, Fl. Tănase 63, Moruțan 78) – VEZI VIDEO

FCSB: Vlad – Crețu (46 Panțîru), Miron, I. Cristea, Ov. Popescu (84 Oaidă) – O. Moruțan (90+1 Vînă), Șut, D. Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase (90+1 Istrate), Fl. Coman. Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes. Antrenor: Toni Petrea

ADVERTISEMENT

CFR Cluj: Arlauskis – Susic (80 Manea), Vinicius, Burcă, Camora – Itu (41 Sandomierski), Bordeianu, Deac – Chipciu (80 Pereira), Carnat (80 Gîdea), Păun (53 Sigurjonsson). Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira. Antrenor: Edi Iordănescu

Min. 78: GOOOL FCSB! Moruțan duce scorul la un incredibil 3-0, cu un șut superb din afara careului mare. FCSB – CFR Cluj 3-0

ADVERTISEMENT

Min. 65: Corner pentru CFR, însă Moruțan intervine salvator în fața lui Sigurjonsson.

Min. 63: GOOOL FCSB! Debandadă totală în apărarea oaspeților. Camora îi pasează greșit în careu lui Olaru, șutul acestuia este respins inițial de Sandomierski, Vinicius și Burcă se încurcă reciproc, iar Tănase reia în plasă dintre cei doi apărători ai clujenilor. FCSB – CFR Cluj 2-0

Min. 49: GOOOL FCSB! Olaru îi fură o minge în careu lui Chipciu și înscrie cu un șut plasat, fără speranțe pentru Sandomierski. FCSB – CFR Cluj 1-0

ADVERTISEMENT

Min. 43: Sandomierski intră bine în meci și respinge șutul lui Florinel Coman din lovitura liberă acordată după faultul comis de Arlauskis asupra lui Octavian Popescu.

Min. 40: Octavian Popescu scapă singur spre poarta clujeană și este faultat în afara careului de Arlauskis, în postură de ultim apărător. Portarul lituanian vede direct cartonașul roșu.

ADVERTISEMENT

Min. 39: Șutul lui Moruțan din afara careului este reținut de Arlauskis.

Min. 31: Arlauskis are o nouă intervenție excelentă, reușind să respingă șutul lui Florinel Coman, care scăpase singur în careu.

Min. 6: Ocazie imensă a gazdelor de a deschide scorul. Șutul lui Moruțan din colțul careului de 6 metri este respins miraculos de Arkauskis.

Min. 4: Șutul lui Florin Tănase de la marginea careului mare trece pe lângă poarta lui Arlauskis.

FCSB – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – CFR Cluj se joacă vineri, 19 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, la o temperatură de aproximativ 6 grade şi are toate şansele să nu se tragă acoperişul pentru că meteorologii susţin că nu va ploua la ora jocului. Dimpotrivă, cerul ar putea fi doar puţin înnorat.

Meciul FCSB – CFR Cluj va fi condus la centru de cel mai bine cotat arbitru român, ecusonul FIFA Ovidiu Haţegan. Jocul va fi transmis în direct pe programele TV Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar îl mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

FCSB şi CFR Cluj merg de etape bune urmăr la umăr, la egalitate de puncte, 60, şi în ultima vreme, urmare a succeselor cu 5-0 în faţa Argeşului şi cu 4-0 în faţa ieşenilor, ardelenii au refăcut mult şi din handicapul pe care îl aveau la golaveraj. Momentan, bucureştenii mai au doar trei goluri în plus: 53-21 faţă de 41-12, însă la capitolul defensiv nu se poate face comparaţie.

Precedentul duel din acest sezon a avut loc la Cluj, pe 13 decembrie 2020, una dintre primele partide ale echipei din Gruia cu Edi Iordănescu pe bancă, în locul lui Dan Petrescu. A fost un 2-0 pentru gazde, goluri Deac din penalty şi Costache.

CFR Cluj, decimată în atac de COVID

FCSB se prezintă la ora acestui examen al adevărului pentru şefia Ligii 1 cu mai toate piesele grele. Nu vor lipsi Moruţan, Olaru, Tănase, Coman sau Octavian Popescu, antrenorul Toni Petrea putând să decidă pentru fiecare post omul cel mai potrivit. Foarte probabil, din nou atacantul croat Ante Vukusic va cunoaşte ce înseamnă să intri în dizgraţia patronului şi să facă parte nici din lista de rezerve. Singura absență notabilă va fi cea a fundașului stânga Radunovic, suspendat în urma cartonașului galben încasat etapa trecută la Arad.

La CFR Cluj, lucrurile se află la polul opus. Îniantea meciului cu Politehnica Iaşi din etapa precedentă coronavirusul a lovit puternic vestiarul ardelenilor. Sunt out din acest motiv trei dintre cei mai importanţi jucători din compartimentul ofensiv, croatul Gabriel Debeljuh, venezueleanul Mario Rondon şi Valentin Costache. În plus, cum o veste rea nu vine niciodată singură, clujenii l-au pierdut și pe Omrani, care a suferit o accidentare și nu a putut face deplasarea la București.

Practic, Edi Iordănescu se baza în atac doar pe tânărul Nicolae Carnat, dar arma secretă poate fi  și islandezul Sigurjonsson, intrat foarte bine în ultimul sfert de oră cu Poli Iaşi, timp suficient pentru a face o fază de gol de mare jucător.

Probabil din acest motiv şi casele de pariuri optează pentru o posibilă victorie a FCSB, care a primit cota de 2,45. CFR Cluj, deşi are aceste absenţe importante, a primit cotă de 3,25 pentru a pleca învingătoare de pe Arena Naţională. Sezonul trecut, CFR Cluj s-a impus la Bucureşti cu 2-0.

ADVERTISEMENT