Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj 1-1 în Liga 1. Campioana rămâne pe primul loc după eroarea lui Andrei Vlad. Video

03.05.2021 | 22:35
FCSB  CFR Cluj 11 in Liga 1 Campioana ramane pe primul loc dupa eroarea lui Andrei Vlad Video
ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj 1-1. Rivalele la titlu s-au anihilat reciproc, la Giurgiu. Deși au condus până în prelungiri, după golul lui Tănase, roș-albaștrii s-au trezit egalați în minutul 90+3. Ca urmare a acestui rezultat, echipa lui Iordănescu păstrează un avans de două puncte în fruntea Ligii 1.

FCSB – CFR Cluj 1-1 (Tănase 19-pen. / Burcă 90+3) – VEZI VIDEO

Echipele de start:

  • FCSB: Vlad – Haruț, Cristea, Miron(Șut 35), Radunovic – Ov. Popescu, Simion(Oaidă 35) – Vînă(Olaru 51), Moruțan(Niță 80), Oct. Popescu – Tănase; Rezerve: Straton, Filip, Perianu, Oaidă, Olaru, Musi, Istrate, Șut, Niță; Antrenor: Anton Petrea
  • CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Ben Youssef, Burcă, Camora – Sigurjonsson, Bordeianu, Gîdea(Omrani 4)(Păun 60) – Deac, Debeljuh, Costache; Rezerve: Sandomierski – Susic, Vinicius, Hoban, Itu, Chipciu, Păun, Omrani, Rondon; Antrenor: Edward Iordănescu
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI! CFR Cluj o egalează in extremis pe FCSB și rămâne în fruntea ierarhiei.

Min. 90+3 GOOOL!!! CFR Cluj restabilește egalitatea! Gafă colosală a lui Andrei Vlad, de care profită Andrei Burcă.

Min. 82 – Paradă senzaționalăa lui Vlad! Bordeianu trage din afara careului, dar Vlad scoate de lângă bară.

ADVERTISEMENT

Min. 80 – CFR Cluj cere penalty, dar Radu Petrescu dă fault în atac. Șut dă cu stângul în dreptul și îl lovește pe Deac, dar centralul dictează invers.

Min. 75 – Ocazie imensă a lui Oaidă! Mijlocașul îl lobează pe Arlauskis, dar mingea se duce pe lângă poarta lui Arlauskis.

ADVERTISEMENT

Min. 53 – Ocazie imensă pentru FCSB! Poarta este goală, dar Iulian Cristea nu reușește să trimită mingea în plasă.

Min. 51Darius Olaru a revenit pe teren! Mijlocașul l-a înlocuit pe Vînă.

Min. 46 – A început repriza a doua!

Min. 45 – Șansă de egalare pentru CFR Cluj! Costache driblează în careul lui FCSB, dar Sigurjonsson nu îl bate pe Vlad.

ADVERTISEMENT

Min. 35 – Miron nu mai poate continua. Fundașul central al gazdelor s-a accidentat în urma unui duel cu Omrani și e înlocuit cu Șut.

Min. 19 – GOOOL FCSB!!! Tănase deschide scorul cu al 22-lea său gol din acest campionat.

Min. 17 – Penalty pentru FCSB! Burcă îl faultează în careu pe Tănase, iar Radu Petrescu dictează lovitură de pedeapsă pentru gazde.

Min. 13 – Ocazie imensă de gol pentru FCSB! Miron trimite mingea cu capul în bara transversală!

Min. 3 – Prima șansă de gol le aparține oaspeților! Aflat în poziție excelentă, Sigurjonsson trimite mingea mult peste poarta lui Vlad.

Min. 1 – A început meciul!


În urma rezultatelor din etapa anterioară CFR Cluj a reuşit, în sfârşit, să detroneze din fotoliul de lider pe FCSB. Bucureştenii au avut două eşecuri consecutive, acasă cu Sepsi şi la Craiova, ultimul rezultat oferind ardelenilor şansa ca să preia conducerea, ei câştigând acasă cu 2-0 în faţa lui FC Botoșani.

FCSB se află în evidentă scădere de turaţieşi mulți o pun pe seama faptului că aproape în toate meciurile la care echipa adversă a solicitat control antidoping evoluţia echipei a fost de nerecunoscut, ceea ce a născut destule suspiciuni pentru partidele în care acest test nu a fost efectuat.

FCSB – CFR Cluj Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida FCSB – CFR Cluj se joacă luni, 3 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, urmând a beneficia de cele mai bune condiţii atmosferice, fără pericol de precipitaţii. Radu Petrescu este arbitrul care a primit misiunea de a conduce acest joc extrem de important.

Întâlnirea FCSB – CFR Cluj se dispută luni, 3 mai, de la ora 20:30, în cadrul etapei a 5-a din play-off-ul Ligii 1 şi va fi televizată în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar va mai putea fi urmărită şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

FCSB, fără fundaşii laterali titulari

Pentru acest meci antrenorul Toni Petrea va fi lipsit de aportul celor doi fundaşi laterali, Vali Creţu fiind suspendat, iar Ionuţ Panţâru accidentat. În locul lor vor evolua Haruţ pe dreapta şi Radunovic pe stânga. Evident, Florinel Coman rămâne absenţa din atac pe termen lung, cu şanse minime de a mai juca în acest sezon. Există perspectiva ca importantul mijlocaş Darius Olaru să înceapă meciul din postura de rezervă, după mai bine de o lună de indisponibilitate.

La CFR Cluj veştile sunt foarte bune. Portarul Arlauskis a fost refăcut şi va intra din primul minut, accidentat rămânând doar Cristi Bălgrădean. Au revenit în lot toţi jucătorii care au fost infectaţi cu coronavirus, cel mai important fiind mijlocaşul la închidere Bordeianu.

Fiecare echipă a câştigat în sezonul regulat pe teren propriu

Cele două echipe şi-au împărţit victoriile pe teren propriu în sezonul regulat. Mai întâi, CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane, s-a impus cu 2-0 în Gruia, oprind o serie de nouă rezultate pozitive ale echipei lui Toni Petrea. Revanşa a venit puţin înainte de încheierea sezonului regulat cu un clar 3-o pentru FCSB, dar în condiţiile în care Edi Iordănescu a avut mulţi jucători pozitivi la testul COVID.

Casele de pariuri văd un meci extrem de echilibrat, dar acordă un uşor avantaj noului lider, CFR primind cota de 2,55 la victorie faţă de 2,85 pentru bucureşteni. Nu sunt perspective de foarte multe goluri, cel mai probabil undeva între o plajă de unul-trei goluri.

ADVERTISEMENT