Sport

FCSB – CFR Cluj 3-1, finala care nu a mai fost. Cu rezervele pe teren, campioana termină sezonul cu o înfrângere. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul FCSB - CFR Cluj, care s-a jucat duminică, 22 mai, de la ora 21:30, în etapa a 10-a, ultima din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1.
22.05.2022 | 19:55
FCSB  CFR Cluj 31 finala care nu a mai fost Cu rezervele pe teren campioana termina sezonul cu o infrangere Video
Bucuria jucătorilor de la FCSB după primul gol din meciul cu CFR Cluj (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
22-05-2022
17:11

FCSB - CFR Cluj 3-1 (Oct. Popescu 30, Şut 64, 88 / Dimitrov 45+1)

FCSB – CFR Cluj 3-1 (Oct. Popescu 30, Şut 64, 88 / Dimitrov 45+1)  VIDEO

CLASAMENTUL ÎN PLAY-OFF DUPĂ FCSB – CFR CLUJ 3-1

Min. 88: GOOOL FCSB! Adrian Şut face dubla după ce a înscris cu o lovitură cu capul.

Min. 67: La o fază banală, jucătorii celor două echipe au fost la un pas de încăierare. Yuri şi Stoica au intrat în conflict, iar fotbaliştii au vrut să-şi facă dreptate. Arbitrul i-a “îngălbenit” pe Stoica, Radunovic, Yuri şi Deac.

Min. 64: GOOOL FCSB! Adrian Şut a prins un trasor de la aproape 25 de metri şi l-a învins pe Bălgrădean.

Min. 48: Olaru a şutat în forţă din afara careului, dar Bălgrădean a respins în corner.

Min. 45+1: GOOOL CFR Cluj! 1-1. Dimitrov egalează din centrarea lui Deac, la o lovitură de colț. Târnovanu, ieșire neinspirată.

Min. 40: Bară și pentru FCSB, la finalizarea încercată de Oaidă.

Min. 35: Vine și replica pentru CFR Cluj. Șutul trimis de Hoban lovește bara, Petrila înscrie pe recuperare. Dar era în ofsaid uriaș.

Min. 30: GOOOL FCSB! 1-0. Octavian Popescu deschide scorul cu un șut în forță, din centrul careului, cu piciorul stâng, trimis direct în vinclul porții lui Bălgrădean.

Min. 4: Primele evenimente apar în galeria FCSB, care aruncă torțe și petarde. Partida, întreruptă câteva minute.

Min. 1: A început partida.

FCSB: Târnovanu – Ov. Popescu, I. Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Cordea, Florin Tănase, Oct. Popescu.
Rezerve: Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Perianu, Musi, Vinicius, S. Șerban. Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Bălgradean – Rareș Bălan, Yuri Matias, Kristian Dimitrov, F. Ștefan – Deac, Hoban (cp), Lovro Cvek – Costache, Dugandzic, Petrila. Rezerve: R. Sava, Graovac, Ad. Păun, R. Mal, Fica, M. Gâdea, Roger, Sg. Buș. Antrenor: Dan Petrescu

Meciul FCSB – CFR Cluj are loc duminică, 22 mai, cu încpere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 10-a (ultima) din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Ceea ce ar fi trebuit să reprezinte marea finală pentru titlu s-a transformat într-un simplu meci de vacanţă, după ce ardelenii au devenit pentru al cincilea sezon consecutiv campioni, ca urmare a neaşteptatului egal dintre Voluntari şi bucureşteni.

Unde se joacă meciul FCSB – CFR Cluj

Întâlnirea FCSB – CFR Cluj se dispută duminică, 22 mai, de la ora 21:30, pe stadionul din Crângul Buzăului, locaţia echipei de liga 2, ca urmare a faptului că Arena Naţională nu era disponibilă, iar pe stadionul Steaua sau Arcul de Triumf cei de la FCSB nu au primit acceptul celor care sunt responsabilii arenelor respective.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost exod mare de suporteri la Buzău şi o zi extrem de grea şi de agitată pentru forţele de ordine, dacă s-ar fi păstrat distanţa de două puncte în favoarea clujenilor înaintea acestui ultim meci al sezonului, care automat ar fi transformat partida într-una decisivă la titlu. Aşa, numărul fanilor, în special cei ai FCSB, va fi mult mai mic.

Cine transmite la TV partida FCSB – CFR Cluj

Partida FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, 22 mai, de la ora 21:30, pe stadionul din Buzău, în ultima etapă, a 10-a, din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Buzău este o zik frumoasă, cu  cer senin şi o temperatură maximă de 24 de grade, în jur de 18-19 grade la ora partidei, fără pericol de precipitaţii, care sunt aşteptate a doua zi. Meciul FCSB – CFR Cluj va fi condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe gălăţeanul Adrian Cojocaru.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FCSB – CFR Cluj

Antrenorul Toni Petrea, care în ciuda faptului că a ratat câştigarea campionatului, a fost reconfirmat în funcţie, are tot lotul la dispoziţie, cu excepţia absenţelor vechi, Ionuţ Panţâru şi Florin Achim. Se ştie deja că fundaşul central brazilian Vinicius, veteranul lotului, nu va mai continua la FCSB, dar nu va fi singura plecare în această vară.

ADVERTISEMENT

Nu la fel stau lucrurile la noua şi totodată vechea campioană naţională. Antrenorul Dan Petrescu a trimis deja în vacanţă majoritatea titularilor, iar Sigurjonsson, Omrani şi Susic sunt deja cu valizele pregătite, ei urmând a încheia colaborarea cu CFR Cluj, la fel ca şi împrumutaţii Cvok sau Neguţ, dar ultimii doi au mari şanse să joace în acest ultim meci.

Cote la pariuri la jocul FCSB – CFR Cluj

Evident, casele de pariuri nu puteau rămâne pasive la schimbările masive făcute de Dan Petrescu în echipa de bază a Clujului şi acordă cote între 1,55 – 1,60 pentru victoria bucureştenilor, care vor avea unsprezecele de bază din primul minut trimis pe teren. Victoria CFR-ului are cotă 5,70 iar un gol marcat de rezervele campioanei ajunge la 1,65.

ADVERTISEMENT

În play-off, în meciul de la Cluj, s-a impus FCSB cu 1-0, gol al lui Octavian Popescu. În ultima partidă cu FCSB gazdă, disputată în returul sezonului regulat anul acesta, bucureştenii au salvat egalul la 3-3 în minutul 93, când a marcat fundaşul central Iulian Cristea. A fost cel mai frumos joc din întâlnirile directe din ultimii ani.

ADVERTISEMENT