Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj 0-2 în play-off. Campioana se decide luni, la Craiova! Ardelenii au trecut pe primul loc după o victorie cu puştii lui Becali. Video

31.07.2020 | 22:04
FCSB  CFR Cluj 02 in playoff Campioana se decide luni la Craiova Ardelenii au trecut pe primul loc dupa o victorie cu pustii lui Becali Video
ADVERTISEMENT

Meciul FCSB – CFR Cluj a avut loc vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 21:30 şi a reprezentat o restanţă din etapa a 8-a din cadrul play-off-ului Casei Pariurilor Liga 1.

Campioana României s-a impus cu 2-0, după două goluri înscrise spre finalul partidei de către Matteo Susic și Cătălin Itu.

ADVERTISEMENT

FCSB – CFR Cluj 0-2 (Susic 86, Itu 88) VEZI AICI TOATE FAZELE IMPORTANTE


UPDATE / Echipele de start:

FCSB: Vlad – Crețu (Pantea 46), Cristea, Miron, Panțîru – Moruțan (Pandele 46), Perianu, Vână – Ad. Niță, Istrate, Cr. Dumitru. Antrenor: Toni Petrea

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Cestor, Camora – Deac, Hoban, Luis Aurelio (Pereira 61) – Joca (Chipciu 8), Omrani (Rondon 61), Costache (Itu 61). Antrenor: Valeriu Bordeanu

ADVERTISEMENT


Min 88 / GOOOOOLLL! Cătălin Itu majorează scorul după o greșeală a lui Miron și a lui Andrei Vlad.


Min 86 / GOOOOLL! Matteo Susic deschide scorul pentru CFR, cu un gol de la 12 metri cu capul.


Min 84 / Pantea scoate o minge de pe linia porții, ceea ce ar fi însemnat golul mult așteptat al CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Min 64 / Ovidiu Hoban ratează o ocazie uriașă și trimite pe lângă poartă din doar câțiva metri.


Min 60 / Cristi Dumitru trimite un șut bun pe poartă, dar Arlauskis respinge.


Min. 34 / CFR Cluj loveşte bara transversală.


UPDATE, 31 iulie, ora 20:03 /Aşa cum FANATIK a anunţat încă de la ora 16:06, Istrate i-a luat locul lui Adrian Petre în atacul echipei lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 31 iulie, ora 21:11 / Jucătorii FCSB-ului și ai CFR-ului au ieșit la încălzire.

Jucătorii FCSB-ului au ieșit la încălzire
Jucătorii FCSB-ului au ieșit la încălzire
Jucătorii CFR-ului au ieșit la încălzire
Jucătorii CFR-ului au ieșit la încălzire

 


UPDATE, 31 iulie, ora 17:26 / LPF a decis să schimbe ora startului de meci de la FCSB – CFR Cluj, cu 15 minute mai devreme, astfel că duel se va juca de la 21:30, nu de la 21:45, cum era stabilit inițial.


Este o partidă fără nici o însemnătate pentru bucureşteni, care şi-au asigurat calificarea în turul 1 preliminar al Europa League în urma câştigării Cupei României, după 1-o în finală cu Sepsi Sfântu Gheorghe. FCSB ocupă locul 4, cu 31 de puncte, la două în urma Astrei Giurgiu, care şi ea are un meci mai puţin.

CFR Cluj se află într-o dramatică bătălie la titlu cu Craiova şi are mare nevoie de victorie, pentru că un eşec în faţa FCSB, coroborat cu succesul, fie pe teren, fie la masa verde, pentru Craiova la Giurgiu ar duce deja titlul în Bănie, distanţa fiind momentan de un un singur punct în favoarea oltenilor.

FCSB – CFR Cluj Live Stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – CFR Cluj se joacă vineri, 31 iulie, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din Bucureşti şi este restanţă din etapa a 8-a din play-off. Meciul este televizat în direct de canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

După câştigarea Cupei României Gigi Becali a dat liber pentru cinci dintre titulari, Octavian Popescu, Creţu, Tănase, Florinel Coman şi Man, care au avut parte de câteva zile de vacanţă în timp ce colegii lor câştigau la Mediaş. Iată însă că patronul FCSB a decis să îşi cheme de urgenţă vedetele pentru a juca împotriva Clujului, în acest fel neputând exista nici un fel de acuzaţie din partea Craiovei că FCSB ar facilita misiunea CFR-ului, jucând cu rezervele.

Gigi Becali a adus înapoi piesele grele

Gigi Becali răspunde astfel total diferit Craiovei după episodul din 2017, când oltenii au pierdut acasă în penultima etapă, cu Viitorul, trimiţând mai mulţi jucători tineri pe teren şi lăsând mulţi titulari pe bară, lucru care a facilitat câştigarea titlului de către echipa lui Gică Hagi, în detrimentul FCSB.

La Cluj situaţia a luat o turnură neaşteptată, după ce testele efectuate au arătat că primele investigaţii făcute la o instituţie privată, clinica Regina Maria, proclamaseră nu mai puţin de 26 de cazuri de COVID au fost eronate şi infectaţii erau de fapt sănătoşi.

Ciudata epidemia de coronavirus de la Cluj

Odată lămurită situaţia şi jucătorii fiind declaraţi sănătoşi Clujul a jucat meciul cu Botoşani din etapa a 9-a şi a învins cu un gol controversat din penalty. Acum au nevoie să bată la Bucureşti, pentru ca luni, 3 august, să dispute finala campionatului la Craiova, oltenii având un punct în faţa lor.

Deşi revin numele grele în primul unsprezece al FCSB pentru bookmakeri interesul Clujului pentru cele trei puncte e considerat superior replicii pe care ar putea-o oferi FCSB. Prin urmare cota la victorie a oaspeţilor este de 1,75, faţă de 4,50 pentru echipa pregătită de Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,79 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT