Sport

FCSB – CFR Cluj rămâne ”finala campionatului” pentru Gigi Becali: ”Suntem la un meci de titlu”. Anunț despre transferuri și despre viitorul lui Toni Petrea

Gigi Becali nu se împacă cu ideea că a pierdut din nou titlul în celor de la CFR Cluj. Pentru omul de afaceri ”finala campionatului” se joacă la Buzău. De ce depind viitoarele investiții și ce se întâmplă cu Toni Petrea.
21.05.2022 | 12:50
FCSB  CFR Cluj ramane finala campionatului pentru Gigi Becali Suntem la un meci de titlu Anunt despre transferuri si despre viitorul lui Toni Petrea
Gigi Becali nu acceptă eșecul în fața celor de la CFR Cluj și consideră că dacă FCSB va câștiga meciul din ultima etapă este ”adevărata” campioană a României
ADVERTISEMENT

FCSB încheie și acest sezon fără să fi câștigat vreun trofeu intern, dar realitatea nu este acceptat de patronul Gigi Becali. Afaceristul consideră că titlul se joacă în meciul de la Buzău, dintre roș-albaștrii și deja campioana CFR Cluj.

Gigi Becali: ”Dacă batem suntem campioni”

Două greșeli de arbitraj au decis și în acest an campioana în Casa Pariurilor Liga 1, iar acest lucru îl irită la culme pe finanțatorul vicecampioanei FCSB, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Echipa lui a încasat un gol din ofsaid în remiza 2-2 cu FC Voluntari, iar CFR Cluj a deschis scorul cu Universitatea Craiova într-o fază similară. Niciunul dintre momentele incriminate de Becali nu au fost sancționate de arbitrii.

În acest context, omul de afaceri spune că își va premia echipa dacă vor învinge pe CFR Cluj, duminică, în duelul găzduit de stadionul din Buzău, de la 21:30.

ADVERTISEMENT

”Pe mine nu mă interesează minciuna și hoția, eu vreau să văd dacă echipa mea e campioană. Dacă învingem, suntem campioni. Nu mă interesează cu cine vine și cine joacă. Dacă echipa mea bate îi felicit, pentru că sunt campioni. Pe mine nu mă interesează că nu vine Dan Petrescu”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Gigi Becali a clarificat situația lui Toni Petrea și a anunțat în ce condiții va mai finanța transferuri la FCSB

Patronul roș-albaștrilor este mulțumit de munca antrenorului Toni Petrea care au ținut-o pe FCSB în lupta pentru campionat până în penultima etapă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță că tehnicianul va continua la FCSB și a explicat că va mai investi în achiziția de jucători doar dacă roș-albaștrii se califică în grupele Conference League.

”Dacă Toni Petrea e campion mâine, vedem, poate rămâne antrenor. Ce pot să-i mai spun dacă mâine câștigă. Eu zic că Toni Petrea rămâne oricum, indiferent de rezultatul de mâine.

ADVERTISEMENT

Nu particip în Liga Campionilor, asta este, nu particip, dar stați să vedeți că o să vină vremea aia când se va face dreptate. Poate ies ei din primul tur (CFR Cluj – n.r.), cu minciuna lor, vedem cum va fi.

Dacă ne calificăm în grupele Conference League vom face și transferuri. În Champions League nu mai pot participa, deci nu mai investesc bani. Eu nu fac petrecere și dacă luam titlu. Eu nu merg la petreceri. Dacă jucătorii vor să facă e treaba lor, eu nu pot să-i opresc”, a mai spus Becali.

Ironii la adresa rivalei istorice, Dinamo

Gigi Becali a comentat în stilul lui caracteristic situația în care a ajuns rivala istorică Dinamo. Roș-albii sunt mai aproape de retrogradare ca niciodată.

Deseară, de la ora 20:30, ”câinii” o vor întâlni pe Universitatea Cluj în manșa întâi a barajului pentru menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1.

”Nu mă interesează dacă rămâne sau nu Dinamo în Liga 1. Pentru mine Dinamo nu mai e adversar. Când ne luptam pentru campionate era altceva.

Eu la ora asta mă bat cu CFR Cluj și Universitatea Craiova, cei ce intră în play-off au alți concurenți, nu pe mine. Ei sunt rivali cu U Cluj”, a încheiat Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,60 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT