Fotbal intern

FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Națională! Când revine echipa lui Gigi Becali pe cel mai mare stadion din România

10.08.2019 | 17:35
Arena Națională va găzdui meciul pe care FCSB îl va juca împotriva celor de la CFR Cluj

FCSB a fost nevoită să joace meciurile de la începutul sezonului 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1 pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Pitești și duelurile din preliminariile Europa League pe arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu, dar echipa patronată de Gigi Becali este aproape să revină pe “Arena Națională” și primul meci pe cel mai mare stadion din România va avea loc împotriva CFR-ului.

FCSB – CFR Cluj se joacă pe Arena Națională

Gigi Becali a fost nevoit să renunțe la Arena Națională pentru începutul sezonului 2019 – 2020, toate acestea deoarece deoarece s-au demarat lucrările pentru organizarea a doua concerte la sfârșitul lunii iunie: Ed Sheeran (3 iulie) și Metalica (14 august). Imediat după ultimul concert găzduit de Arena Națională se vba schimba gazonul, iar prima partidă care va avea loc acolo va fi România – Spania, pe 5 septembrie, în preliminariile EURO 2020.

Gsp anunță că FCSB va putea reveni pe Arena Națională la meciul cu CFR Cluj, cel care va avea loc în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, în weekend-ul 20 – 22 septembrie. Mai mult, pe stadionul din centrul Bucureștiului va avea loc și derby-ul cu Dinamo de pe 6 octombrie, meci care are loc în penultima etapă a turului sezonului regulat.

Fază de joc din meciul FCSB - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Fază de joc din meciul FCSB – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce meciuri a jucat FCSB în acest sezon la Pitești și Giurgiu:

  • FCSB – Milsami Orhei, scor 2-0, turul 1 preliminar al Europa League – stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu
  • FCSB – Hermannstadt, scor 4-2, Casa Pariurilor Liga 1 – stadionul Nicolae Dobrin din Pitești
  • FCSB – Botoșani, scor 0-2, Casa Pariurilor Liga 1 – stadionul Nicolae Dobrin din Pitești
  • FCSB – Alashkert, scor 2-3, turul 2 preliminar al Europa League – stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu
  • FCSB – Mlada Boleslav, scor 0-0, turul 3 preliminar al Europa League – stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu

Nu mai puțin de 27.000 de euro plătea Gigi Becali pentru fiecare meci jucat de FCSB pe Arena Națională, excluzând alte costuri de organizare. De partea cealaltă, latifundiarul din Pipera plătea în 2015 pentru fiecare partidă de pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești 10.000 de lei, adică aproximativ 2.250 de euro. Acest tarif a fost fixat de Consiliul Local Pitești pentru orice echipă din Casa Pariurilor Liga 1 care vrea să joace pe arena cu o capacitate de 15.000 de locuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN