Sport

Mihai Stoica a anunțat câți suporteri vor fi în tribune la FCSB – CFR Cluj: ”Cred că va fi sold-out”

Derby-ul FCSB – CFR Cluj ar putea să se dispute cu numărul maxim permis de spectatori. Aproape 16.000 de tichete s-au vândut, anunță oficialii vicecampioanei.
23.01.2022 | 17:29
Mihai Stoica a anuntat cati suporteri vor fi in tribune la FCSB  CFR Cluj Cred ca va fi soldout
Meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca, duminica 29 august 2021. © FOTO:Flaviu Buboi /SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În tribunele Arenei Naționale vor lua loc în jur de 16.000 de fani la derby-ul FCSB – CFR, programat în cadrul etapei a 22-a a Ligii 1.

Conform regulamentelor sanitare aflate în vigoare, din cauza pandemiei de coronavirus evenimentele sportive se pot desfășura cu un număr redus de spectatori.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: ”În jur de 16.000 vor fi”

Chiar dacă cele două rivale sunt despărțite de nu mai puțin de 10 puncte în clasament, în favoarea campioanei en titre, interesul pentru derby-ul FCSB – CFR este major.

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a anunțat că vor fi în jur de 16.000 de suporteri în stadion, limita maxim admisă fiind de 16.700, adică 30% din capacitatea totală a Arenei Naționale.

ADVERTISEMENT

”Cred că o să fie sold out. Doar că sunt puţine locuri. Pe un stadion de 55.000 de locuri să fie 16.000 de spectatori… În jur de 16.000 vor fi”, a declarat Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Pentru gruparea finanțată de Gigi Becali, primul meci din noul an este cu atât mai important cu cât orice alt rezultat, în afară de victorie, ar însemna să-și limiteze și mai mult șansele la titlu.

ADVERTISEMENT

CFR-ul vine la București neînvinsă de nouă etape în Casa Pariurilor Liga 1, răstimp în care a marcat 15 goluri fără să primească vreunul.

FCSB este neînvinsă din august anul trecut, în Liga 1

Vicecampioana în exercițiu, FCSB, are la rândul ei un parcurs excelent în Casa Pariurilor Liga 1. Roș-albaștrii sunt neînvinși din 29 august anul trecut.

ADVERTISEMENT

În cele 14 partide de campionat, FCSB a obținut 12 victorii și două remize. De altfel, ultimul eșec din campionat, roș-albaștrii l-au înregistrat chiar în compania CFR-ului.

Pe 29 august 2021, într-un meci din cadrul etapei a 7-a, feroviarii făceau instrucție cu trupa bucureșteană căreia i-a administrat un 4-1.

Niciuna dintre oponente nu a impresionat în meciurile disputate în scruta pauză de iarnă. CFR a disputat două partide, în Spania, cu echipe din eșaloanele inferioare, în vreme ce FCSB a remizat 0-0 amicalul cu CS Mioveni, jucat în urmă cu o săptămână.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,62 este cota pentru „1 și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT