Petrescu se plânge înainte de FCSB – CFR: “Avem probleme!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
08/02/2018, 20:51
Petrescu se plânge înainte de FCSB – CFR: “Avem probleme!”

Dan Petrescu afirmă că are câteva probleme înainte de meciul FCSB – CFR Cluj. Antrenorul liderului la zi al Ligii 1 Betano afirmă că sunt câţiva jucători care nu sunt sută la sută apţi pentru derby-ul de clasament. 

“Din păcate, astăzi nu am putut să facem antrenament pe teren pentru că era plin de apă. Am făcut antrenament în sală şi sunt ceva probleme de sănătate, doi-trei jucători care n-au venit, n-aş vrea să spun. Măine să văd dacă vor fi toţi băieţii să facem antrenament normal”, a spus Dan Petrescu. 

FCSB – CFR. Dan Petrescu: “Micile detalii vor face diferenţa”

Petrescu a prefaţat partida, afirmând că va fi un meci extrem de strâns, care va fi decis doar de câteva detalii. Antrenorul CFR-ului pune mare preţ pe fazele fixe înainte de partida care poate schimba liderul campionatului. 

“Micile detalii vor face diferenţa, cred eu. Cred că va fi un meci strâns, un meci aprig, cu multă determinare, ambiţie, şi sper să fie un meci care să placă spectatorilor. N-am avut prea mult timp la dispoziţie, am jucat luni, marţi şi miercuri am refăcut echipa, din păcate azi nu am avut cum să ne antrenăm pe teren, deci a fost o săptămână foarte scurtă, n-a fost o săptămână normală”, au fost vorbele lui Dan Petrescu. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.