Petrescu se plânge înainte de FCSB - CFR: "Avem probleme!"

FCSB-CFR, Liga 1 Betano, Dan Petrescu

Dan Petrescu vorbeşte despre cum se va câştiga meciul FCSB - CFR din Liga 1 Betano. De ce se plânge tehnicianul liderului

Dan Petrescu afirmă că are câteva probleme înainte de meciul FCSB - CFR Cluj. Antrenorul liderului la zi al Ligii 1 Betano afirmă că sunt câţiva jucători care nu sunt sută la sută apţi pentru derby-ul de clasament. 

"Din păcate, astăzi nu am putut să facem antrenament pe teren pentru că era plin de apă. Am făcut antrenament în sală şi sunt ceva probleme de sănătate, doi-trei jucători care n-au venit, n-aş vrea să spun. Măine să văd dacă vor fi toţi băieţii să facem antrenament normal", a spus Dan Petrescu. 

FCSB - CFR. Dan Petrescu: "Micile detalii vor face diferenţa"

Petrescu a prefaţat partida, afirmând că va fi un meci extrem de strâns, care va fi decis doar de câteva detalii. Antrenorul CFR-ului pune mare preţ pe fazele fixe înainte de partida care poate schimba liderul campionatului. 

"Micile detalii vor face diferenţa, cred eu. Cred că va fi un meci strâns, un meci aprig, cu multă determinare, ambiţie, şi sper să fie un meci care să placă spectatorilor. N-am avut prea mult timp la dispoziţie, am jucat luni, marţi şi miercuri am refăcut echipa, din păcate azi nu am avut cum să ne antrenăm pe teren, deci a fost o săptămână foarte scurtă, n-a fost o săptămână normală", au fost vorbele lui Dan Petrescu.