Derby-ul FCSB – CFR nu atrage! Câte bilete s-au vândut

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/02/2018, 18:16
Derby-ul FCSB – CFR nu atrage! Câte bilete s-au vândut

Update. FCSB va primi vizita CFR-ului sâmbătă, de la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, iar cu o zi înaintea meciului de pe “Arena Naţională” s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete. Oficialii vicecampioanei României se aşteaptă ca primul inel al celui mai mare stadion din România să fie umplut până la ora partidei, ceea ce înseamnă ca 20.000 de oameni să meargă la derby-ul din etapa 24.


Cel mai tare meci al campionatului, dintre echipele care ocupă primul şi al doilea loc al clasamentului, nu prezintă interes pentru oamenii din Bucureşti, care nu se înghesuie să cumpere bilete pentru partida care va avea loc pe Arena Naţională. 

Oficialii de la FCSB au deschis doar primul inel al celui mai mare stadion din ţară şi până acum au fost vândute doar 8.000 de bilete. Casele de tichete sunt în continuare deschise până la ora meciului, iar biletele pot fi cumpărate la următoarele preţuri:

VIP 1 – 100 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 3 – 50 LEI
TRIBUNA 2 – CENTRAL – 60 LEI
TRIBUNA 2 – PERIFERIC – 35 LEI
PELUZA – 15 LEI

Partida FCSB – CFR Cluj se va disputa sâmbătă, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.