Aici se va decide FCSB – CFR? “Petrescu e obsedat de fazele fixe!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 21:34
Aici se va decide FCSB – CFR? “Petrescu e obsedat de fazele fixe!”

Bun prieten cu Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte punctele slabe ale roş-albaştrilor. Fostul internaţional dezvăluie că antrenorul celor de la CFR pregăteşte zi şi noapte fazele fixe, exact punctul nevralgic al trupei lui Nicolae Dică. 

”Există mari probleme în jocul Stelei la fazele fixe. Petrescu e bolnav, e obsedat. Lucreaza de la mic dejun şi la prânz şi până la cină faze fixe. Cred că le face şi în dimineaţa jocului”, a povestit Dumitrescu la o televiziune de sport. 

FCSB – CFR. Dan Petrescu a intuit problema roş-albaştrilor

Nicolae Dică a recunoscut, de altfel, că echipa sa are probleme exact în acest loc. Vorbind despre meciul de la Mediaş, câştigat în faţa Gazului cu 2-1, antrenorul de la FCSB a spus că a fost total nemulţumit de cum s-a comporat echipa sa în aceste momente ale jocului. 

“Am avut probleme mari la fazele fixe şi în jocul aerian. Aici e problema noastră, trebuie să o remediem neapărat. Sper că vom avea timp până la meciul cu CFR”, a fost declaraţia lui Nicolae Dică. 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.