FCSB distruge arbitrii! “CFR nu joacă fotbal! De ce face Petrescu circ?”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 12:33
FCSB distruge arbitrii! “CFR nu joacă fotbal! De ce face Petrescu circ?”

Arbitrajul din partida FCSB – CFR Cluj 1-1 i-a prilejuit lui Mihai Stoica o intervenţie dură. Directorul sportiv al celor de la FCSB a criticat prestaţia lui Marcel Bârsan, despre care spune că a validat aiurea golul marcat de clujeni şi i-a privat apoi pe roş-albaştri de acordarea unui penalty clar. 

“A lipsit arbitrajul corect şi la ultimul meci. Golul marcat de CFR Cluj a fost marcat în condiţii neregulamentare şi nimeni nu vrea să discute despre asta. Mureşan îl împinge pe Momcilovic chiar în faţa arbitrului! Am mai avut şi un penalty clar, când tot Mureşan i-a sărit în cârcă lui Tănase. De ce face Dan Petrescu circul pe care-l face? Vine şi inventează tot felul de chestii când n-are argumente. Avem prima şansă la titlu dacă vom fi arbitraţi corect”, a declarat Mihai Stoica la o televiziune de sport. 

Becali s-a lămurit: “Noi luăm campionatul!”

Gigi Becali a spus şi el că FCSB trebuia să primească un penalty la un fault al lui Mureşan asupra lui Florin Tănase, iar apoi a explicat de ce acum, după meciul direct, e sigur că CFR Cluj nu se poate bate la titlu cu formaţia sa. 

“Am avut un penalty clar. Şi 11 metri pe care ni l-a dat, nu voia să-l dea. I-a semnalizat de la margine, că nu-l dădea! Eu recunosc că CFR a fost peste noi ca atitudine, au jucat mai mult în terenul nostru, asta înseamnă că au fost peste noi. Au şi alergat mai mult. Dar acum am şi mai mari speranţe după meciul ăsta. Mi-am dat seama că CFR nu joacă fotbal! N-ai cum să iei campionatul dacă nu joci fotbal! Ei dau război, dar atât! Am mult mai multă încredere acum. Steaua nu este ce aţi văzut până acum, peste 4-5 etape o să vedeţi că vom defila! Avem jucători valoroşi”, a spus Gigi Becali la Pro-X. 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.