FCSB – CFR și Dortmund – Gladbach. Fă-ți echipa pentru cele mai tari dueluri din weekend!

21.12.2018 | 15:31
FCSB  CFR si Dortmund  Gladbach Fati echipa pentru cele mai tari dueluri din weekend
ADVERTISEMENT

În toiul pregătirilor pentru sărbători, ne dăm seama că fotbalul ne-a pregătit tot anul pentru momente ca astea, în care te strângi alături de cei dragi sau cei cu care împarți aceleași pasiuni. Și cum fotbalul nu pleacă nicăieri în acest sfârșit de an, ți-am pregătit o avancronică a celor mai importante dueluri din weekend-ul ăsta. Premier League, Bundesliga, Ligue 1 și Liga 1 te țin aproape de terenul de fotbal și de competițiile free de Football Fantasy, FootballCoin. Așa că împodobește-ți bradul, apoi decorează-ți echipa cu cei mai buni jucători ai sezonului, care au strâns cele mai multe puncte. Vestea bună e că mulți sunt gratuiți. Iar vestea și mai bună e că ei te ajută să câștigi XFC, adică moneda jocului care îți permite apoi să cumperi jucători de la echipe și mai puternice.  Regulile sunt simple, fotbaliștii pregătiți de joc, tu inspirat să-ți faci cele mai performante echipe.

  1. Wolves – Liverpool

Ultima oară când Wolves a câștigat în fața lui Liverpool a fost în decembrie 2011. De altfel, atunci a fost și pentru prima oară când un meci între cele două echipe s-a încheiat cu victoria lupilor. 8 meciuri, 2 egaluri, 1 victorie Wolves și 5 Liverpool. Statistică de partea băieților lui Klopp, care nu concep să rupă acum lanțul de victorii din Premier League. Cu 10 clean sheet-uri în 17 partide, Liverpool conduce plutonul englez, cu City suflându-i în ceafă doar la un punct diferență.

ADVERTISEMENT

Ce știe Klopp despre Wolves: Că nu au pierdut sezonul ăsta în fața lui Chelsea, Arsenal, United și City, deși au avut posesie mică pe parcursul jocului. Aspect ce arată că Nuno Espirito Santo face ce face și își ambiționează jucătorii să fie de netrecut în confruntările cu echipe cărora le place posesia. Mai știe că vor juca fără Diogo Jota și, ca informația suplimentară, Coady, căpitanul lui Wolves, este format de academia de fotbal a lui Liverpool.

Ce știe Nuno despre Liverpool: Cu Trent-Alexander Arnold, Joe Gomez, Joel Matip în continuare accidentați, Klopp trebuie să inventeze un sistem de joc care să îi țină acoperiți. Astfel, îi vom vedea pe Fabinho și Dejan Lovren pe teren. Dar, mai important, Salah, Firmino și Mané sunt neatinși de accidentări, deci apărarea lui Wolves va avea o seară grea.

ADVERTISEMENT

Ce știi tu: Că Fabinho este free în FootballCoin, brazilianul strângând 238.80 de puncte în sezonul ăsta. La fel de free sunt și Alisson (478 puncte) și Naby Keita (281 puncte).

Să fie un miracol de dinaintea Crăciunului pentru Wolves sau cormoranii își vor lua zborul la 4 puncte diferență în fața lui Manchester City, aflată acum pe locul 2 în clasament?

ADVERTISEMENT

Sâmbătă sunt programate 9 meciuri, iar pe site-ul FootballCoin te poți înscrie în competiția Free England-PL-R18.  Fii cu ochii pe Cardiff – United, în primul meci cu antrenor nou pe banca diavolilor.

  1. Borussia Dortmund – Borussia Monchengladbach

În ultimele 5 meciuri între cele două Borussii, galbenul este dominant, cu 5 victorii și o singură înfrângere, în ianuarie 2016. 15 goluri de partea lui Dortmund, 7 de partea lui Gladbach, semn că meciul din această săptămână de pe Signal Iduna Park nu ne va plictisi.

ADVERTISEMENT

Dortmund vine după prima înfrângere din acest campionat, pe terenul celor de la Fortuna Düsseldorf, în schimb ce Gladbach a câștigat în fața lui Nurnberg pe teren propriu. Cu 6 puncte în spatele băieților lui Lucien Favre, oaspeții de pe Iduna Park vor încerca să le strice sărbătoarea oamenilor în galben, cu cei 109 ani de istorie împliniți pe 19 decembrie.

Dacă tu crezi în victoria lui Dortmund, trebuie neapărat să-l ai în echipa ta pe Reus, pe care îl găsești free și cu 577 de puncte adunate în acest sezon, înscriind 10 goluri și contribuind la alte goluri cu 7 assist-uri. Borussia are 109 ani de fericire galbenă, Reus 109 goluri pentru Borussia. Perfect match, nu?

Dar ce crezi? Borussia Monchengladbach e mai matură decât Dortmund, cu 118 ani de existență, ceea ce ne crește și mai mult interesul să ne bucurăm de meci. În derby-ul dintre locurile 1 și 2 din Bundesliga va fi vorba despre istorie, respect și dragoste pentru club.

Tips&tricks pentru echipa ta:

Am zis de Reus, dar lista nu se oprește aici. De la Dortmund, te mai poți inspira cu jucători free, care au strâns punctaj mare în acest sezon: Thomas Delaney (416 puncte), Abdou Diallo (357 puncte), Lukasz Piszczek (437 puncte), Jadon Sancho (473 puncte) și Axel Witsel (546 puncte).

De la Gladbach îți întărești atacul cu Allasane Plea, cu 464 puncte adunate în competițiile FootballCoin, 12 goluri și 3 assist-uri sezonul ăsta, și cu Thorgan Hazard, care a strâns cel mai bun punctaj din echipă, 693 de puncte, cu 12 goluri și 7 assist-uri. În apărare, Nico Elvedi a strâns 423 de puncte și 6 clean sheet-uri, așa că nu e de evitat, e chiar de luat și titularizat. În poartă, Yann Sommer are 491 de puncte și toată ambiția necesară să împiedice Dortmund să se bucure la gol.

Bayern-Frankfurt, un alt derby care ne va ține cu ochii pe Bundesliga în acest weekend. Se întâlnesc locurile 3, respectiv 5, cu jucători free în competițiile de Football Fantasy și cu o dorință comună: să o ajungă și să o depășească pe Dortmund. În afară de James Rodriguez, toți jucătorii lui Bayern sunt gratuiți și pregătiți pentru un prim 11 care să-ți facă puncte. Iar de la Frankfurt, absolut toți jucătorii sunt free. Deci, te-am convins să-ți exersezi germana weekend-ul ăsta?

  1. Montpellier – Lyon

Sau poate îți plac mai mult franceza și meciurile tari din Ligue 1. Partida Montpellier – Lyon pune față în față ocupantele locurilor 3 și 4. Și, deși ambele echipe și-au luat gândul de la primul loc, cimentat deja cu numele lui PSG pe el, se a juca sâmbătă cu orgoliile pe masă.

Montpellier a fost învinsă etapa trecută de Lille, clasata de pe locul 2, cu un gol marcat rapid în minutul 6, iar Lyon a câștigat cu 3-2 pe terenul luptătoarei de pe tărâmurile retrogradării, Amiens.

Așa că ai de ales dacă strângi nucleul echipei tale cu jucători de la Lyon: Houssem Aouar (532 puncte), Memphis Depay (600 puncte, 5 goluri, 7 assist-uri), Nabil Fekir (291 puncte), Moussa Dembélé, free în FootballCoin, cu 268 de puncte adunate, 4 goluri date și 2 assist-uri pentru echipa lui. Sau Bertrand Traoré, cu 447 puncte.

Sau poți lejer să te înfrupți free din jucătorii lui Vern Cotter: Ruben Aguilar (556 puncte), Andy Delort (488 puncte, 6 goluri și 3 assist-uri sezonul acesta), Gaetan Laborde (485 puncte), Damien Le Tallec (428 puncte), Florent Mollet (433 puncte).

Concluzia e clară: ai de unde alege! Și cu o echipă bine structurată, șansele să câștigi competițiile și premiile în criptomoneda XFC, care o să-ți permită să cumperi jucători de la echipe mai puternice.

  1. FCSB – CFR

Încheiem avancronica pe scurt cu un meci fără vocale, dar sperăm cu goluri multe. FCSB vine după meciurile câștigate împotriva lui FC Botoșani și Viitorul și vrea să prindă Crăciunul la egalitate de puncte cu CFR Cluj: 43. Găsește-ți loc în competiția dedicată Ligii 1 și noi îți dăm variante de alegere dintre ce au mai bun cele două echipe românești.

În poartă ai de ales între Cristian Bălgrădean (322 puncte) sau Arlauskis (305 puncte). Situația din apărare poate fi un mix între jucătorii care au strâns cele mai multe puncte sezonul acesta de Liga 1: Camora (211 puncte), Manea (203 puncte), Romario Benzar (164 puncte),Planic (143 puncte).

Mijlocașii care au performat cel mai bine dintre jucătorii celor două echipe sunt: Djokovic (196 puncte) și Culio (175), de partea CFR-ului, și Dennis Man (246 puncte) și Lucian Filip (158 puncte).

În atac, îți poți echipa echipa în roș-albastru, alegându-i pe Florin Tănase (234), Florinel Coman (231) și Harlem Gnohere (224) sau te poți îmbrăca în vișiniu, cu George Țucudean (278) și Billel Omrani (211) în lot.

Opțiunile sunt diverse, totul ține de cum crezi tu că se va desfășura jocul în ultimul meci din an în Liga 1.

Va fi un weekend plin de meciuri și competiții în care flerul și gândirea tactică o să îți strângă puncte în competițiile Football Coin. În concluzie, trăiește frumos sărbătorile și fotbalul din campionatele europene. Lăudați, și jucați, și vă bucurați.

ADVERTISEMENT