Sport

Fără spectatori la FCSB – Chindia! Amendă după amendă pentru vicecampioană

FCSB - Chindia se va juca fără spectatori. Roș-albaștrii au fost sancționați pentru incidentele din timpul meciului cu FC U Craiova 1948, încheiat la egalitate, scor 2-2
11.02.2022 | 13:31
Fara spectatori la FCSB  Chindia Amenda dupa amenda pentru vicecampioana
FCSB - Chindia se va disputa cu porțile închise. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pentru prima dată în acest sezon, FCSB se vede nevoită să dispute un meci de pe teren propriu cu porțile închise. Comisia de Disciplină a FRF a sancționat clubul cu suspendarea terenului și 60.000 de lei amendă după incidentele de la meciul cu FC U Craiova 1948, disputat duminica trecută, pe Arena Națională.

FCSB – Chindia se joacă fără spectatori

FCSB anunță că partida cu FC Chindia Târgoviște, de duminică seara (Arena Națională), se va disputa fără spectatori. Această situație a apărut după decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care astăzi a dictat suspendarea terenului FCSB pentru o etapă, precum și plata unei noi amenzi în valoare de 60.000 LEI, ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Universitatea Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru le mulțumește suporterilor care au achiziționat deja bilete pentru acest joc pe www.bilete-fcsb.ro și îi informează că sumele plătite le vor fi înapoiate în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul publicat pe pagina oficială de Instagram a vicecampioanei.

Decizia Comisiei vine ca urmare a faptului că roș-albaștrii nu se află la prima abatere. Aceștia au mai primit o amendă – tot de 60.000 de lei – din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo, disputat pe 30 februarie 2022, în Ștefan cel Mare. Un suporter a fost rănit atunci și a avut nevoie de intervenția medicilor.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord, în război cu Gigi Becali: „Trebuie să fim respectați”

Incidente similare au avut loc și în ultima parte a anului trecut, la meciul de pe teren propriu cu Rapid. De altfel, ultrașii rămași alături de echipa din Berceni anunțau la acea vreme că vor continua să se manifeste astfel, în semn de protest față de patronul Gigi Becali.

Am auzit că i-a plăcut (n.r. lui Gigi Becali) spectacolul din Peluză. Este adevărat că a plătit toate amenzile. Cu Universitatea Craiova, cu Dinamo…

ADVERTISEMENT

Noi așa ceva nu facem la orice meci, dar dacă nu rămâne la această idee că trebuie să fim respectați, ce ați văzut cu Rapid vom face la fiecare meci!

Cum spuneam, vom repeta ce ați văzut la meciul cu Rapid. Chiar dacă din când în când stadionul va fi și suspendat. Îl cunoaștem bine pe Gigi Becali cum își schimbă mereu părerile. Să rămână la cea în care consideră că noi contăm!”, spunea liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Rapid, fără spectatori la duelul cu Sepsi

În aceeași situație se află și rivala Rapid. Din cauza incidentelor provocate de suporteri, Comisia de Disciplină a decis să sancționeze echipa cu suspendarea terenului pentru o etapă din Casa Pariurilor Liga 1, așa că meciul cu Sepsi – programat în această seară, la ora 19:55, pe stadionul din Mioveni – se va disputa cu porțile închise, spre nemulțumirea finanțatorului Victor Angelescu.

Regulamentele sunt foarte, foarte proaste. Vrem să avem spectacol în tribune, dar nimeni să nu arunce cu o petardă. Este un mecanism prin care să ia banii pe amenzi.

Eu cred că nu este în regulă regulamentul, dar noi nu avem ce face. În aceste condiţii, o să jucăm meciul cu Sepsi fără suporteri”, a declarat acesta, în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 2,30 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT