Fotbal intern

FCSB – Chindia 1-0 în Casa Pariurilor Liga 1. Liderul şi-a revenit după trei înfrângeri consecutive

20.02.2021 | 21:43
FCSB  Chindia 10 in Casa Pariurilor Liga 1 Liderul sia revenit dupa trei infrangeri consecutive
ADVERTISEMENT

FCSB – Chindia 1-0 s-a jucat în etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1. Darius Olaru a înscris singurul gol al meciului, după un şut din afara careului. Formaţia “roş-albastră” ocupă primul loc şi are 51 de puncte, cu 3 mai multe decât CFR Cluj, ocupanta poziţiei secunde. Echipa lui Toni Petrea a scăpat după seria de trei înfrângeri consecutive.

FCSB – Chindia Târgovişte 1-0 (Olaru 23) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min. 63 / Florea a marcat pentru Chindia, însă a comis henţ şi reuşita a fost anulată.

Min. 23 / GOOOL FCSB! Darius Olaru deschide scorul cu un şut din afara careului.

Min. 13 / Nedelcu a resimţit dureri la coapsa dreaptă şi a ieşit de pe teren, fiind înlocuit cu Miron.

ADVERTISEMENT


Echipele de start

FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, Haruț, Nedelcu (Miron 13), Radunovic – Oaidă (Buziuc 46 / Vukusic 79), Șut, Olaru – Moruțan (Simion 79), Fl. Coman, Oct. Popescu. Rezerve: Straton, V. Crețu, Miron, Simion, Vukusic, Perianu, I. Cristea, Vână, Buziuc. Antrenor: Toni Petrea.

Chindia: Aioani – Căpușă, Iacob, Pițian, C. Dinu – Neguț (Yamaego 72), Rață, Dulca (Şerban 90), Diaz (Mitrea 46) – D. Florea (Berisha 82), D. Popa (M. Costea 82). Rezerve: D. Moldovan, Kocic, M. Costea, Fomba, A. Șerban, Berisha, Mitrea, Yameogo, Celea. Antrenor: Emil Săndoi.

ADVERTISEMENT

Este cu adevărat paradoxal, pentru că vorbim despre cel mai prolific atac din Liga 1, cu 48 de goluri marcate în 23 de etape, dar se pare că vânzarea golgeterului Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro ar putea avea mari consecinţe şi echipa antrenată de Toni Petrea să rateze câştigarea titlului.

Se vede în mod evident o scădere a tonusului ofensiv al echipei fără Man, iar aducerea vârfului croat Ante Vukusic nu pare a fi soluţia corectă, în sensul în care FCSB avea un stil de joc bazat pe combinaţii rapide, în viteză, iar fostul atacant al Olimpiei Ljubljana este mai degrabă un fel de Adam Nemec, de gura porţii, pe care colegii lui nu ştiu cum să îl joace.

ADVERTISEMENT

FCSB – Chindia Târgovişte Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – Chindia Târgovişte se joacă sâmbătă, 20 februarie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, iar la ora meciului se estimează că vor fi în jur de două grade, iar faptul că ar putea cădea lapoviţă nu afectează în nici un fel, stadionul având acoperiş rabatabil.

Meciul FCSB – Chindia Târgovişte va face subiectul transmisiunilor în direct atât pe canalul Digi Sport 1, cât şi pe Telekom Sport 1 şi Look Plus. Totuşi, cei care nu puteţi viziona partida pe micul ecran puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, unde o veţi putea urmări în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Chindia, doar două puncte în ultimele cinci etape

Patronul Gigi Becali este foarte iritat de rezultatele negative ale echipei şi nu mai acceptă încă un pas greşit. FCSB trebuie să învingă cu orice preţ formaţia dâmboviţeană, care este prima sub linia de play-off, însă la cinci lungimi de poziţia a şasea, ultima care asigură prezenţa în această etapă superioară a competiţiei.

Chindia a stat etape bune pe ultimul loc de play-off, însă ultimele cinci etape au distrus tot ceea se clădise până atunci, pentru că echipa lui Emil Săndoi nu a reuşit decât două egaluri, în alte trei rânduri fiind învinsă. De aceea acum e la cinci puncte de Academica Clinceni.

FCSB, uriaşă favorită la casele de pariuri

Chindia este clar o echipă mult schimbată în bine de Săndoi, cu unul dintre cele mai subţiri loturi din punct de vedere valoric. Dâmboviţenii au ca puncte forte excelenta organizare a jocului şi disciplină tactică desăvârşită, însă sunt limitaţi din punct de vedere tehnic, un capitol la care ar putea trece doar trei sau patru dintre jucători.

Şi casele de pariuri nu ţin cont de faptul că FCSB nu a mai bătut pe nimeni de trei meciuri şi că nu a dat gol. Acordă o cotă aproape modică la un meci în care se vor întâlni totuşi locul 1 cu locul 7, de 1,25-1,30. În schimb, dacă oaspeţii reuşesc marea cu sarea la Bucureşti au o cotă astronomică, 10,50. Şi un gol marcat de ei este de aproape trei ori cota la victorie a FCSB: 1,85.

ADVERTISEMENT