Sport

FCSB – Chindia Târgovişte 3-2, în etapa a 5-a a SuperLigii. Roș-albaștrii, prima victorie din acest campionat. Video

Meci thriller pe Național Arena. Condusă cu 0-2 la pauză și un om în plus din minutul 7, FCSB și-a revenit după pauză și a câștigat cu 3-2, prima victorie din acest campionat.
14.08.2022 | 18:08
FCSB  Chindia Targoviste 32 in etapa a 5a a SuperLigii Rosalbastrii prima victorie din acest campionat Video
FCSB a câștigat primul meci din SuperLiga, cu „dubla” lui Cordea și golul lui Tamm. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
14-08-2022
18:30

FCSB - Chindia 3-2 (Cordea 49, 55, Tamm 59 / Popadiuc 23, D. Popa 28)

Vezi video cu cele mai importante faze AICI!

Min. 90+4 – Darius Olaru a oferit ratarea campionatului! Singur, din 6 metri, cu poarta goală, mijlocașul a trimis mingea pe lângă stâlpul din dreapta.

Min. 72 – FCSB, o nouă șansă de gol! Edjouma combină cu Coman și șutează tare, dar Căbuz respinge in extremis.

Min. 59 – GOOOL FCSB!!! Roș-albaștrii preiau conducerea după ce Joonas Tamm marchează al treilea său gol în tricoul roș-albastru!

Min. 55 – GOOOL FCSB!!! Același Cordea face 2-0 cu un șut violent care trimite mingea printre brațele lui Căbuz!

Min. 49 – GOOOL FCSB!!! Andrei Cordea marchează primul său gol în acest campionat, din pasa lui Tavi Popescu!

Min. 46 – Nicolae Dică face trei schimbiări la pauză! Darius Olaru, Octavian Popescu și Malcom Edjouma i-au înlocuit pe Vadim Rață, Marco Dulca și Bogdan Rusu.

Min. 33 – Ratare uriașă a lui Pantea! Căbuz îl blochează cu piciorul pe fundașul stânga.

Min. 28 – GOOOL Chindia!!! Daniel Popa face 2-0 cu un șut violent pe colțul scurt!

Min. 25 – Asediu la poarta oaspeților! Dulca șutează violent, dar bara îl salvează pe Căbuz!

Min. 23 – GOOOL Chindia!!! Doru Popadiuc înscrie după o acțiune personală de senzație!

Min. 7 – Eliminare pentru Chindia! Căpitanul Neguț vede cartonașul roșu după o intrare grosolană la Florinel Coman!

Min. 1 – A început meciul!

14-08-2022
16:58

Echipele de start din FCSB - Chindia

Au fost anunțate echipele de start pentru partida dintre FCSB și Chindia Târgoviște. La roș-albaștri este titular și noul transfer Vadim Rață:

  • FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Bouhenna, Tamm, Pantea – M. Dulca, V. Rață – Cordea, Miculescu, Fl. Coman – Bg. Rusu; Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Dawa, I. Stoica, Oct. Popescu, Edjouma, Oaidă, Olaru, Radaslavescu; Antrenor: Nicolae Dică 
  • CS Mioveni: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, D. Dumitrașcu – Neguț, Passaglia, Vorobjovas, A. Șerban – Popadiuc – D. Popa; Rezerve: D. Moldovan – Ad. Ioniță, Chamed, Fl. Petre, Ct. Dima, Cooper, Atanase, Mihaiu, C. Avram; Antrenor: Adrian Mihalcea

Confruntarea FCSB – Chindia Târgovişte are loc duminică, 14 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 5-a din SuperLiga. Joi, 18 august, FCSB va juca acasă, dar încă nu se ştie pe ce stadion, turul play-off-ului de Conference League în compania norvegienilor de la Viking Stavanger. Pentru FCSB e vital să câştige, pentru că ar fi prima victorie internă din acest sezon!

Unde se joacă meciul FCSB – Chindia Târgovişte

Întâlnirea FCSB – Chindia Târgovişte se desfăşoară duminică, 14 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională din capitală, în etapa a 5-a din SuperLiga. La partida cu Dunajska Streda din turul 3 al Conference League Arena Naţională a fost pur şi simplu luată cu asalt de public, depăşindu-se fantastica cifră de 40.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Evident, la un meci cu Chindia nu pot fi aşteptaţi mai mult de 10.000 de spectatori în cel mai bun caz, dar problema neplăcută este că la jocul cu Dunajska Streda a fost arborat un steag cu conotaţii fasciste şi acum există serios posibilitatea ca turul play-off-ului Conference League, cu Viking Stavanger, să se joace pe o arenă neutră, ca sancţiune din partea UEFA. Pentru meciul cu Viking cererile de bilete estimau un nou record, de 50.000 de spectatori.

Cine transmite la TV partida FCSB – Chindia Târgovişte

Partida FCSB – Chindia Târgovişte se joacă duminică, 14 august, de la ora 21:30, pe Arena Naţională, în etapa a 5-a din Superliga şi va fi transmisă în direct pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă veţi alege opţiunea de a intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în proporţie de peste 90 la sută este recomandat celor care vor să vină la meci să aibă la ei dotarea pentru ploaie cel puţin până la stadion, întrucât duminică, 14 august, este o zi ploioasă şi precipitaţiile sunt aşteptate să cadă în mai multe reprize, inclusiv în cursul serii, la ora jocului. Meciul va fi condus de arbitrul Ionuţ Coza din Cernica.

Formaţie complet schimbată la meciul cu Chindia

FCSB are un obiectiv extrem de important în a se califica în grupele Conference League şi din acest motiv la partida cu Chindia este posibil să avem pe teren o adevărată echipă B pentru Nicolae Dică, în măsura posibilităţilor, pentru că lista accidentaţilor este din nou lungă. În mod cert va fi pe teren ultimul transferat, mijlocaşul moldovean de la Voluntari, Vadim Raţă.

ADVERTISEMENT

Dar şi în apărare Tamm şi Radunovic au toate şansele să stea pe bancă, la mijloc e destul de probabil să avem parte de un trio avsolut inedit, cu Radaslavescu, Raţă şi puştiul Musi, iar vârf sâ fie alt jucător foarte tânăr. Ianis Stoica. Cu o astfel de echipă şansele celor de la Chindia pentru a da o replică puternică devin mult mai mari.

Cote la pariuri la jocul FCSB – Chindia Târgovişte

Casele de pariuri sunt convinse că FCSB trebuie să spargă gheaţa în privinţa victoriilor în acest nou sezon de Superliga, pentru că oricât ar părea de ciudat, după primele patru etape bucureştenii nu au bătut încă pe nimeni. 1,50 este cota pentru victoria lui FCSB şi la 7,50 ar ajunge o ispravă de zile mari a dâmboviţenilor, care şi pentru un gol marcat au cotă de 1,85.

ADVERTISEMENT

În meciurile jucate la Bucureşti între cele două echipe după revenirea în 2019 a Chindiei în primul eşalon avem un singur egal, în 2020, reuşit de dâmboviţeni, un 1-1 smuls datorită golului marcat de Dangubic în minutul 93. În rest sunt numai victorii pentru FCSB, de fapt acel egal fiind singurul per total la meciuri directe, acasă sau în deplasare.

ADVERTISEMENT