Fotbal intern

FCSB, 7-0 în primul amical al verii! “Adversarul ne-a cam lăsat să ne facem de cap!” Video

22.06.2019 | 20:37
FCSB 70 in primul amical al verii Adversarul nea cam lasat sa ne facem de cap Video

FCSB – Colţea Braşov 7-0 a fost primul amical al verii pentru echipa antrenată de Bogdan Andone. Golurile au fost marcate de I. Stoica ‘1, Oaidă ’45, Tănase ’48 pen., Hora ’56, R. Ion ’63, Ad. Niță ’75, ’85. Faţă de anii trecuţi, când cantonamentul de vară era efectuat în străinătate, vicecampioana României pregăteşte viitorul sezon la Braşov. Adrian Niţă, autor al unei duble pentru FCSB, a fost chemat de Mihai Teja la echipa mare în timpului sezonului trecut.

UPDATE, 22 iunie, ora 20:37 / Ioan Hora a vorbit la finalul meciului FCSB – Colţea Braşov 7-0. Atacantul roş-albaştrilor a susţinut că echipa a bifat un prim obiectiv pentru cantonamentul din această vară. “Încercăm să ne facem antrenamentul. Principalul obiectiv a fost să alergăm mult și încercăm să facem câte ceva din ce am lucrat tactic săptămâna aceasta. Cu siguranță am acumulat puțin moral și cred că Mister a văzut puțin cum stăm tactic. Am avut un adversar facil care ne-a cam lăsat să ne facem de cap. În multe momente, nu prea am respectat ce trebuia, dar în principiu a fost ok. O să avem adversare mai puternice. E bine să începem cu o echipă mai slabă și să ne creștem moralul. Cred că e normal să-și pună amprenta dânsul, e normal să ne mai certe, să ne încurajeze, trebuie să-l respectăm”, a declarat Ioan Hora.


Min. 85 / Adrian Niţă reuşeşte dubla şi duce scorul la 7-0

Min. 74 / Adrian Niţă înscrie pentru 6-0

Min. 63 / Robert Ion duce scorul la 5-0

Min. 58 / Ioan Hora a marcat pentru 4-0

Min. 47 / Florin Tănase a înscris de la 11 metri.

FCSB în a doua repriză: Ducan – Roman, Perianu, Planic, Arnold – Filip, Moruțan, Tănase – Niță, Hora, Ion

Min. 45 / Răzvan Oaidă a marcat pentru 2-0.

Min. 20 / Colţea Braşov a avut prima mare ocazie, după ce portarul echipei a trimis mingea în bara transversală dintr-o lovitură liberă.


Min. 1 / Ianis Stoica a deschis scorul

UPDATE, ora 16:55 / Echipa de start a lui Bogdan Andone pentru amicalul FCSB – Colţea Braşov.

FCSB: Bălgrădean – Belu, Bălașa, L. Ardelean, Jr. Morais – Ov. Popescu, Pintilii, Oaidă – I. Stoica, C. Dumitru, O. Horșia


FCSB – Colţea Braşov LIVE STREAM ONLINE pe FANATIK.RO

FCSB – Colţea Braşov, primul amical al verii pentru vicecampioana României, va putea fi urmărit în format LIVE VIDEO pe FANATIK. Meciul se va disputa pe stadionul “Unirea” din Târlungeni şi nu va fi transmis în direct de nicio televiziune din România.

Jucătorii lui Bogdan Andone se vor antrena în perioada 17-29 iunie la Braşov, unde vor mai disputa două meciuri amicale, cu AS SR Brașov (25 iunie) şi cu Viitorul (28 iunie). FCSB efectuează antrenamentele pe stadioanele “Metrom” şi “Forex”, iar vineri, cu o zi înainte de amicalul cu Colţea Braşov, au fost programate două şedinţe de pregătire.

FCSB a mai jucat împotriva braşovenilor

În urmă cu un an, pe 27 iunie 2018, FCSB a jucat un meci amical contra celor de la Colţea Braşov, vicecampioana României impunându-se cu 9-1. Formaţia braşoveană evoluează în Liga 4 şi este parteneră cu Celta Vigo.

Colţea Braşov este continuatoarea echipei care câştiga titlul de campioană a României în 1928. Clubul a fost reînfiinţat în 2015 şi evoluează de atunci în liga a patra, judeţul Braşov. “Ştim în mare parte care va fi sistemul. Lucrăm zi de zi și încercăm să facem ceea ce ne cere Mister la antrenamente. Eu mă simt cel mai bine în poziția de inter, dar consider că pot juca pe toate cele trei posturi de la mijlocul terenului”, declara Bogdan Andone înainte de FCSB – Colţea Braşov.