Fotbal intern

FCSB – Concordia Chiajna 0-1. Dorinel Munteanu dă marea lovitură

07.10.2018 | 22:52
FCSB  Concordia Chiajna 01 Dorinel Munteanu da marea lovitura

FCSB va primi vizita celor de la Concordia Chiajna duminică, 7 octombrie, de la ora 21:00. Digi Sport, Telekom Sport și Look TV transmit live stream meciul. De asemenea, partida poate fi umărită și online pe telefon sau laptop. Află cum în rândurile de mai jos.

Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Update, ora 22:50 Concordia Chiajna reușește o victorie importantă, scor 1-0, în fața lui FCSB, după reușita lui Batin din minutul 56.

Min. 56 Paul Batin a deschis scorul pentru Concordia Chiajna, după o intervenție ratată a lui Planic.

Surpriză de proporții la Voluntari! Dorinel îi strică seara lui Dică. FCSB – C. Chiajna se încheie 0-1. La Fotbal Look ai toate fazele și reacțiile.

Gepostet von Fotbal Look am Sonntag, 7. Oktober 2018

Update, ora 19:50 Echipa de start a FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, Filip, Morais – Nedelcu, Teixeira – Man, Moruţan, Tănase – Gnohere
Rezerve: Vlad, Coman, Jakolis, Ovidiu Popescu, Raul Rusescu, Roman, Zlatinski


FCSB – Concordia Chiajna Live Video pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look TV

Partida se va juca pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, la solicitarea FRF care a cerut ca gazonul de pe Arena Națională să fie protejat în vederea duelului cu Serbia.

Fanatik.ro te va ține la curent cu cele mai importante faze video din meci, iar dacă vrei să vezi live stream FCSB –Dinamo, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Live Stream FCSB – Concordia. Un alt mod de a vedea meciul Online

În caz că tot nu reușești să vezi live online FCSB – Concordia, o altă modalitate de a vedea partida în format Live Stream este aici.

Roș-albaștrii vin după o victorie clară în fața celor de la FC Hermannstadt, scor 3-1 în deplasare, după dubla marcată de Florin Tănase și un gol semnat de Harlem Gnohere. Două dintre reușitele FCSB poartă amprenta lui Olimpiu Moruțan, cel care a pasat decisiv la golul „Bizonului” și la a doua reușită a lui Florin Tănase. După acest meci Gigi Becali a anunțat că jucătorul adus de la FC Botoșani va fi sigur titular în angrenajul FCSB, unde va juca alături de Florin Tănase și de Dennis Man.

De partea cealaltă Concordia Chiajna a avut o prestație bună pe teren propriu cu Dunărea Călărași, dar  numai ghinionul a făcut ca ilfovenii să nu obțină o victorie, în urma numeroaselor ratări avute de trupa antrenată acum de Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu întâlnește FCSB ca antrenor pentru Chiajna

Echipele probabile FCSB – Concordia. Ce probleme are Dică

FCSB nu se va putea baza în continuare pe Mihai Pintilii, Mihai Bălașa și Marko Momcilovic. Din informațiile FANATIK.RO, Nicolae Dică se va putea baza până la mijlocul lui noiembrie pe doi dintre fotbaliști.

Echipe probabile:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Planic, L. Filip, J. Morais – Nedelcu, Moruțan – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman – Gnohere
Antrenor: Nicolae Dică

Concordia Chiajna: Greab – G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu – Prepeliță, Bucșa – Grădinaru, R. Deaconu, Nivaldo – Guessan
Antrenor: Dorinel Munteanu

FCSB conduce destul de autoritar Liga 1 Betano, cu 21 de puncte în 10 etape, patru puncte mai mult decât Astra Giurgiu, CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș. De partea cealaltă, Concordia Chiajna are 11 puncte după zece etape, iar ilfovenii se află în acest moment pe locul 11, la egalitate de puncte cu Dinamo. Vezi clasamentul live aici.

Clasamentul Ligii 1 Betano, după 10 etape

Partida dintre FCSB și Concordia Chiajna se joacă duminică, 7 octombrie, de la ora 21:00.