Fotbal international

FCSB, condiții de lux în Erevan! Cum arată hotelul unde vor sta jucătorii lui Bogdan Andone înaintea meciului cu Alashkert. FOTO+VIDEO

24.07.2019 | 12:44
FCSB conditii de lux in Erevan Cum arata hotelul unde vor sta jucatorii lui Bogdan Andone inaintea meciului cu Alashkert FOTOVIDEO

FCSB joacă primul meci din turul 2 preliminar al Europa League pe terenul celor de la Alashkert, joi, 25 iulie, de la ora 20.00, iar elevii lui Bogdan Andone au parte de condiții de lux în Erevan, acolo unde va avea loc duelul din EL. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Jucătorii FCSB-ului au parte de condiții de lux la hotelul din Erevan la care stau înaintea meciului cu Alashkert

Oficialii vicecampioanei României și-au dorit ca fotbaliștii să aibă parte de cele mai bune condiții în deplasarea de la Erevan. Astfel, aceștia au decis ca echipa să se cazeze la Marriott Armenia Hotel Erevan. Locația de patru stele le oferă roș-albaștrilor tot ce au nevoie înaintea partidei cu Alashkert.

Hotelul de patru stele se află în Piața Republicii, este cel mai mare din oraș și a fost deschis în 1958. Are trei restaurante cu preparate internaționale și jucătorii FCSB-ului au la dispoziție o sală de forță cu aparatură de ultimă generație, o piscină și zece săli de consiliu. Asta nu e tot! Fotbaliștii vor putea admira din cameră și Muntelui Ararat.

Așa arată una dintre camerele în care vor sta jucătorii de la FCSB. Sursă foto: booking.ro
Așa arată una dintre camerele în care vor sta jucătorii de la FCSB. Sursă foto: booking.ro

880 de lei costă o noapte la hotelul ales de FCSB

O noapte la Marriott Armenia Hotel Erevan costă 880 de lei pentru camera dublă, aoclo unde vor dormi jucătorii FCSB-ului, iar pentru camera antrenorului Bogdan Andone și a lui Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei României, Gigi Becali a scos din buzunar câte 965 de lei, conform booking.com.

Oficialii vicecampioanei României au ales ca delegația FCSB-ului să fie cazată la Marriott Armenia Hotel Erevan deoarece se află la 5,9 klilometri de Alashkert Stadium, acolo unde va avea loc prima manșă a turului 2 preliminar al Europa League. Astfel, fotbaliștii grupării finanțate de Gigi Becali for face aproximativ 15 minute până la arenă înainte de meci.

Meciul dintre Alashkert și FCSB din prima manșă a turului 2 preliminar Europa League are loc joi, 25 iulie, de la ora 20.00. Returul se joacă pe 1 august, de la ora 21.30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu. Partida este transmisă de PRO TV, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

Așa arată camera în care va sta Bogdan Andone, antrenorul FCSB-ului. Sursă foto: booking.ro
Așa arată camera în care va sta Bogdan Andone, antrenorul FCSB-ului. Sursă foto: booking.ro
  • 100.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru charterul care a dus echipa în Erevan