Fotbal intern

FCSB continuă ”războiul” cu Istvan Kovacs: ”Arbitrii ăștia au un țel”

02.03.2021 | 12:29
FCSB continua razboiul cu Istvan Kovacs Arbitrii astia au un tel
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, continuă ”războiul” cu Istvan Kovacs și Comisia Centrală a Arbitrilor și a lăsat de înțeles că centralul o ajută pe CFR Cluj în lupta la titlu.

La mijlocul lunii februarie, latifundiarul din Pipera reproșa maniera de arbitraj de care a avut parte echipa lui în partide cheie din Liga 1, la capătul cărora roș-albaștri putea să se desprindă decisiv în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

De altfel, patronul liderului din Liga 1 a cerut încă de la finalul anului trecut ca echipa sa să nu mai fie arbitrată de Kovacs.

Istvan Kovacs, acuzat din nou de FCSB că ”trage” pentru CFR Cluj

”Noi avem meciul cu CFR, noi trebuia să avem 6 puncte peste CFR, așa era dreptate. 11 metri la Camora când a băgat mâna în minge. Dar au dat un 11 metri inventat pentru ei. Eu îl știu pe Kovacs ca cel mai bun arbitru al României, are stăpânire de sine, e arbitru bun, dar nu se poate să facă asemenea greșeli”, și-a început patronul FCSB seria de acuze la adresa lui Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

”După care vine meciul cu Viitorul și îl dă iar. De-aia spun că într-un fel are voie de undeva să facă de-astea. 11 metri clar pentru noi, nu-l dă și apoi inventează un 11 metri când vine ăla mic de la Viitorul și se bagă în Cristea”, a declarat Becali la Pro X.

”N-a avut niciun 11 metri. Ăla era mic, s-a băgat sub mâna lui Cristea… Două meciuri în care am avut 11 metri clar, nu ni le-a dat și apoi a inventat un 11 metri. Cum să faci așa greșeli când ești un arbitru mare? Să scăpam de el”, a mai spus finanțatorul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Becali, laude pentru Edi Iordănescu

”Și Popa a făcut tot așa. Eu nu cred că arbitrii aștia nu au un țel. Au un țel, nu știu, e imposibil să greșesti așa! Păi Camora sare, apără mingea ca portarul și nimic…”, a continuat Gigi Becali.

În final, patronul FCSB-ului a lăudat-o pe rivala CFR Cluj după victoria cu FC Argeș: ”Nu mă interesează ce zice Edi Iordănescu, Edi e filosof. E grea lupta cu CFR că Edi a făcut o echipă mai combinativă. Nu mai e echipa aia care ‘bufa-bufa’, încearcă să joace fotbal, se vede că a schimbat ceva Edi”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a lansat o serie de noi amenințări pentru CSA Steaua și a anunțat că formația Armatei se va întoarce în Liga 4, la amatori, după ce va pierde procesele.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,31 este cota pentru „FCSB marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT