ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FCSB, contre cu CFR Cluj în cazul Cristi Manea: “Hai să vedem dacă îl cumpără”

Autor: Flaviu Popa | 27.02.2020 | 21:52
FCSB, contre cu CFR Cluj în cazul Cristi Manea:
FCSB și CFR, contre pe subiectul Crisit Manea

Cristi Manea nu a reușit să se impună la FCSB și s-a întors la CFR după 6 luni petrecute la echipa lui Gigi Becali, pentru care a bifat patru meciuri.

ADVERTISEMENT

Bucureștenii, prin vocea lui Helmuth Duckadam, au răspuns contestatarilor care-i acuză că au renunțat prea ușor la fundaș.

Duckadam reacționează: „Să vedem dacă-l cumpără cei de la CFR”

Președintele de imagine al FCSB crede că Manea nu-și avea locul la echipa antrenată de Bogdan Vintilă, în condițiile în care „roș-albaștrii” au nevoie de jucători care înscriu goluri.

”Haideți să vă spun ceva. Să vedem dacă-l cumpără cei de la CFR, dacă joacă așa de bine. Nu mă așteptam la el să dea goluri, iar noi avem nevoie de goluri.

ADVERTISEMENT

Am tot auzit în ultima vreme discutându-se despre acest subiect. Că de ce n-a jucat la FCSB și evoluează acum la CFR Cluj”, a spus Duckadam la DigiSport.

Cristi Manea a impresionat în ultimele meciuri în tricoul CFR-ului, în special în meciul cu Universitatea Craiova, când a contribuit decisiv la reușita echipei sale.

Cu toate acestea, antrenorul Bogdan Vintilă nu s-a arătat impresionat: „Nu regret că l-am dat pe Manea, mi s-a părut același. Poate acolo e locul lui, unde se joacă direct pe poartă”.

ADVERTISEMENT

Manea nu-și explică experiența FCSB

Cristi Manea nu-și explică experiența avută la FCSB. Fundașul e mulțumit că s-a întors la CFR Cluj și nu vrea să analizeze trecutul.

“Eu la FCSB m-am antrenat. Acum nu e niciun restart de carieră, sunt foarte tânăr, am tot viitorul în faţă, vreau să câştig cât mai multe trofee cu CFR şi să mergem mai departe în Europa. Mergem la Sevilla să ne calificăm, vrem să producem surpriza“, a comentat Manea situația.

ADVERTISEMENT
  • 3.2 milioane de euro e cota lui Cristi Manea, conform transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!