Bancu şi-a luat gândul de la campionat! ”Sper să nu facem o figură urâtă şi în Cupă!

FCSB - CRAIOVA 2-0
Filon Stan   
in Fotbal intern
09/04/2018, 22:54
Bancu şi-a luat gândul de la campionat! ”Sper să nu facem o figură urâtă şi în Cupă!

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Craiova a fost învinsă la Bucureşti de FCSB, în etapa a 4-a a play-off-ului Ligii 1 Betano şi se depărtează la 7 puncte de liderul Ligii 1. Roş-albaştrii au reuşit să deschidă scorul în minutul 6, prin Marko Momcilovic şi au mai punctat o dată prin Florin Tănase, dintr-o lovitură de pedeapsă, în minutul 51.

Nicolae Bancu şi-a luat gândul de la titlu şi speră să nu facă o figură urâtă şi în Cupa României! ”Am primit un gol rapid. Am încercat să egalăm S-a dat un penalty foarte uşor şi acolo s-a decis meciul. Am încercat, am luat bătaie şi nu ne mai gândim la titlu. Ar trebui ca Steaua să piardă tot şi noi să avem numai victorii. Au fost mai buni decât noi. Suntem supăraţi că nu mai marcăm de trei etape şi nu ştim ce să mai facem. Băluţă este şi el în scăpdere de formă. Eu numai la Cupă mă gândesc. Dacă facem şi acolo o figură urâtă, nu ştiu ce vor face suporterii”, a declarat jucătorul Craiovei.

Vezi care este programul play-off-ului

Universitatea Craiova va juca următorul meci cu Poli Iaşi, iar FCSB o va întâlni pe Astra Giurgiu. Vezi AICI care este programul play-offului!

Închide ×