Becali, răspuns dur pentru Budescu! ”Cine te crezi tu, Costică?”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
09/04/2018, 23:52
Becali, răspuns dur pentru Budescu! ”Cine te crezi tu, Costică?”

Patronul Gigi Becali nu a mai aşteptat să vorbească în particular cu jucătorul şi i-a răspuns în termeni duri imediat după meciul FCSB – Craiova 2-0. El crede că l-a cocoloşit prea mult pe jucătorul venit de la Astra şi a precizat că mâine va regla situaţia. Gigi Becali a confirmat informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO că a fost în vizită în cantonamentul FCSB înaintea meciului. 

”Te-am angajat la Steaua şi ai cam 30.000 de euro pe lună. Nu te-am angajat niciodată ca titular, antrenorul hotăreşte dacă şi cât joci. Acesta e răspunsul meu pentru el. Îţi mulţumesc pentru ce ai făcut până acum la Steaua, dar nu eşti titular de drept la Steaua. Bă, Costică, eşti nebun? Unde te crezi? Te crezi la Astra? Eşti la Steaua, eşti la Becali”, a spus patronul FCSB la un post de televiziune.

Becali, după FCSB – Craiova 2-0: ”Mâine o să reglez treaba asta”

”Nu cumva băi Budescule să joace echipa Steaua pentru tine? Tu faci pe supăratul când echipa câştigă cu 2-0? Înseamnă că nu îţi pasă de echipă. Mâine o să reglez treaba asta în faţa echipei. Le-am spus ieri în cantonament să nu mai comenteze pe teren. Asta e golănie. Când arbitrul fluieră s-a terminat, îţi vezi de treaba ta”, a precizat Becali.

Patronul stelist a recunoscut că este şi vina lui că l-a cocoloşit prea mult pe Budescu: ”Dică mi-a spus că a vorbit cu Budescu înainte de meci şi i-a transmis că îl va schimba la pauză dacă o să conducem. E şi vina mea pentru că am fost în cantonament şi l-am servit primul pe Budescu. I-am tăiat eu carne de miel, am fost ospătarul lui. A crezut că el e şeful şi poate face orice. L-am cocoloşit prea mult. Ai 30 de ani şi tu vrei să te transferi afară? L-a scos pentru că aveam probleme la mijlocul terenului”.

Budescu s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a primit nicio explicaţie pentru schimbarea de la pauza meciului FCSB – Craiova 2-0, a spus că în această seară s-a simţit folosit şi a lăsat de înţeles că decizia nu este în totalitate a lui Dică.

Închide ×