Becali, laude la adresa lui Dică! ”E antrenor de geniu”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
09/04/2018, 22:56
Becali, laude la adresa lui Dică! ”E antrenor de geniu”

Patronul stelist a spus după meciul FCSB – Craiova 2-0 că formaţia sa are un mic avantaj în duelul pentru titlu cu CFR Cluj şi consideră că trupa italianului Devis Mangia este ieşită din lupta pentru titlu.

”Nu au avut puterea să ne bată. Pe lângă cele două goluri am avut şi alte ocazii. Am avut gabarit. Nu este ceea ce îmi doresc încă. Vreau ca la 2-0 să avem posesie mai mare. Nu poţi să compari pe Viitorul cu Astra. Noi jucăm cu Astra, CFR cu Viitorul. Craiova e ieşită din cursa la titlu, iar noi putem să ne distanţăm”, a spus Becali.

Becali, după FCSB – Craiova 2-0: ”Îmi place că Alibec s-a luptat”

”Avem un mic avantaj, dar campionatul se joacă încă. Cum pot să-i reproşez ceva lui Dică când nu ai nicio emoţie. E antrenor de geniu. A fost inspirat când l-a băgat la pauză pe Teixeira care a scos penalty. Îmi place că Alibec s-a luptat, s-a bătut, o să vină şi golul. Nu ştiu de ce a fost schimbat Budescu”, a afirmat Becali după FCSB – Craiova 2-0.

Patronul FCSB a vorbit şi despre formaţia Armatei: ”CSA Steaua se va desfiinţa. Anul acesta nu va promova că îi spulberă Rapidul. Dacă promovează la anul, vin în liga a treia şi îi spulber eu cu echipa a doua”.