Dică neagă conflictul cu Budescu! ”I-am spus că-l schimb”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
09/04/2018, 23:28
Dică neagă conflictul cu Budescu! ”I-am spus că-l schimb”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Cu toate acestea, antrenorul Nicolae Dică a fost atacat la finalul meciului FCSB – Craiova 2-0 de Constantin Budescu, care a fost nemulţumit că a fost schimbat la pauză. Însă, tehnicianul stelist a negat conflictul.

”Am marcat două goluri şi am avut ocazii, sunt mulţumit că am urcat şi pe primul loc. M-a mulţumit unitatea băieţilor. Le-am şi spus că doar aşa puteam câştiga campionatul. Am avut probleme la mijlocul terenului pentru că Budesacu nu putea coborî. Are şi problema de la genunchi”, a spus Dică.

Echipa lui Dică a urcat pe locul 1 după FCSB – Craiova 2-0

”L-am schimbat cu Tănase pentru că acesta face mai bine faza defensivă. I-am spus înaintea meciului să dea totul 45, 50, 60 de minute să dea totul şi apoi îl voi schimba pentru că avem nevoie de el şi la meciurile următoare. Nu i-am spus la pauză de ce îl schimb pentru că nu mai aveam timp. Vom vorbi în zilele următoare”, a explicat tehnicianul FCSB-ului.

”Craiova nu este ieşită din lupta pentru titlu. Şi Viitorul se bate la titlu. Meciul cu Astra este important, mai ales că în sezonul regulat am avut probleme cu ei. Momcilovic este un jucător important pentru noi la fazele fixe”, a afirmat Dică.

În urma victoriei din meciul FCSB – Craiova 2-0, echipa lui Nicolae Dică a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii 1 Betano. Cu şase etape înainte de finalul sezonului, formaţia stelistă are două puncte avans faţă de CFR Cluj.

Închide ×