Fotbal intern

Dublă greşeală de arbitraj în FCSB – Universitatea Craiova. „Dă, bă, al doilea galben! E clar!”. Foto + Video

04.04.2021 | 21:17
Dubla greseala de arbitraj in FCSB  Universitatea Craiova Da ba al doilea galben E clar Foto  Video
Dublă greşeală de arbitraj a lui Cojocaru în FCSB - Craiova. FOTO: captura tv
ADVERTISEMENT

FCSB – Universitatea Craiova, derby-ul etapei a 29-a din Liga 1, a început tensionat, iar în minutul 20 a apărut şi prima mare greşeală de arbitraj. De fapt, o dublă greşeală în aceeaşi fază. 10 minute mai târziu, bucureştenii au cerut eliminarea lui Mateiu.

Adrian Cojocaru, două greşeli de arbitraj într-o singură fază

La un contact între Andrei Miron (FCSB) şi Andrei Ivan (Craiova), arbitrul Cojocaru a dictat lovitură liberă pentru olteni.

ADVERTISEMENT

Reluările tv au demonstrat că decizia a fost una greşită din două motive. Mai întâi, intervenţia lui Miron nu a fost fault şi nu se impunea oprirea jocului.

Apoi, contactul a avut loc în suprafaţa de pedeapsă, ceea ce înseamnă că, dacă a dictat fault, centralul ar fi trebuit să indice punctul cu var, penalty pentru Universitatea Craiova. – Vezi video

ADVERTISEMENT

Dublă greşeală de arbitraj a lui Cojocaru în FCSB - Craiova. FOTO: captura tv
Dublă greşeală de arbitraj a lui Cojocaru în FCSB – Craiova. FOTO: captura tv

FCSB a cerut eliminarea lui Mateiu: „Dă, bă, al doilea galben! E clar!”

În minutul 29, Mateiu a avut o intrare dură la Darius Olaru. Jucătorii de la FCSB s-au repezit spre arbitrii. Căpitanul Florin Tănase i-a cerut centralului eliminarea lui Mateiu: „Dă, bă, al doilea galben! E clar!”.

Aflat mai aproape de asistent, Ovidiu Popescu s-a răstit la acesta, încercând să obţină al doilea avertisment pentru mijlocaşul Craiovei.

ADVERTISEMENT

FCSB a cerut penalty, Craiova a primit

În minutul 57, Alexandru Mateiu i-a agăţat piciorul lui Octavian Popescu în colţul careului şi FCSB a cerut lovitură de pedeapsă, însă arbitrul Adrian Cojocaru a lăsat jocul să curgă.

A dictat, însă, penalty pentru Craiova 3 minute mai târziu, la un fault al lui Miron asupra lui Andrei Ivan. Decizia a fost una corectă. Cicâldău a executat de la 11 metri, dar Andrei Vlad a apărat.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 3,60 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: