Budescu nu-l sperie pe Mangia: “Nu-mi fac strategia în funcţie de el”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/04/2018, 10:09
Budescu nu-l sperie pe Mangia: “Nu-mi fac strategia în funcţie de el”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, spune că nu va adopta o strtegie diferită în meciul cu FCSB, de pe Arena Naţională:

“Nu mă tem de nimeni! Şi în general nu-mi place să vorbesc despre jucătorii sau antrenorii altor echipe. Să-i analizez. Prefer să discut despre jucătorii mei, sunt mulţumit de ai mei şi toată lumea ar trebui să fie mulţumită de ceea ce a făcut în acest campionat! Eu nu o să-mi schimb niciodată filozofia despre fotbal pentru Budescu sau pentru alt jucător! Şi nu pregătesc un meci în funcţie de un anumit jucător.

“Noi vrem să câştigăm”

Nu vreau să mă gândesc la o înfrângere… Ne dorim să rămânem acolo, aproape de cele două echipe din frunte, până la sfârşit. Dacă pierdem acum va fi foarte greu să mai luptăm pentru primele două poziţii. Oricum nu înseamnă că ne vom concentra mai mult pe Cupă sau pe alt obiectiv, fiindcă nu asta este mentalitatea pe care echipa mea trebuie să o aibă. Noi vrem să ne concentrăm pe fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm, fiindcă altfel există riscul să pierdem ambele competiţii”, a spus Devis Mangia înaintea partidei.

Meciul FCSB – Craiova se va disputa de la ora 20:45, pe Arena Naţională, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

 

Închide ×