Ce gafă pentru FCSB! Biletele pentru meciul de luni le primeşti marţi

Eduard Popa   
in Stiri sportive
05/04/2018, 19:17
Ce gafă pentru FCSB! Biletele pentru meciul de luni le primeşti marţi

UPDATE, ora 19:13. Suporterii care au apucat să-şi comande tichete online vor avea parte de o surpriză neplăcută. Conform anunţului de pe site-ul bilete-fcsb.ro, firma de curierat nu va lucra în weekend şi vor primi tichetele pentru meciul de luni cu CS U Craiova, o zi mai târziu, marţi, după disputarea meciului. 


Biletele pentru partida de luni, 9 aprilie, dintre FCSB şi CS Universitatea Craiova şi care contează pentru etapa a patra a play-off-ului Ligii 1, vor fi puse în vânzare sâmbătă, la casele de bilete de la Arena Naţională.

Casele de bilete vor fi deschise sâmbătă, de la ora 11:00 la 19:00 şi luni, de la 10:00 până la ora meciului. Accesul pe stadion se va face luni, cu începere de la ora 19:00. Suporterii celor de la CS Universitatea Craiova isi vor putea achizitiona tichete in ziua partidei, exclusiv de la Casa de Bilete Pierre De Coubertin, intre orele 11:00 si 20:45. 

Preţul biletelor la FCSB – Craiova încep de la 5 lei

Preţurile biletelor sunt următoarele:

PELUZĂ – 5 LEI
TRIBUNA II – 20 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×