Scandal! Suporterii CSA Steaua s-au infiltrat printre cei ai FCSB

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
09/04/2018, 22:17
Scandal! Suporterii CSA Steaua s-au infiltrat printre cei ai FCSB

La partida dintre FCSB şi CSU Craiova au fost prezenţi şi fanii celor de la CSA Steaua! Aceştia s-au poziţionat la tribuna a doua şi au afişat un banner, pe care se putea citi: 14.04, Steaua umple Arena Naţională. Aceştia se refereau la partida de sâmbătă, din Liga a patra, în care CSA Steaua va întâlni pe Academia Rapid. 

Fanii celor de la FCSB nu au acceptat uşor “umilinţa” de a vedea un astfel de banner, mai ales că la marele derby pentru titul cu Craiova stadionul a fost departe de a fi plin. La început aceştia au început să fluiere, apoi câţiva şi-au luat inima în dinţi şi au mers să rupă mesajul. 

Interes mare pentru CSA Steaua

CSA Steaua şi Academia Rapid se vor întâlni în marele derby al Ligii a patra sâmbătă, pe 14 aprilie. Meciul se va juca pe Arena Naţională datorită inteleresul imens care a fost trezit în rândul suporterilor de acest meci. Celor de la CSA Steaua le ajunge un egal pentru a rămâne în faţa giuleştenilor în clasament. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG live video se joacă acum. Spectacol pe Anfield

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×