Fotbal intern

Bombă cu ceas la CS U: jucătorul pentru care Mangia îşi riscă postul!

Mihai Rotaru a luat la ochi unul dintre jucătorii cu nume pe care Devis Mangia i-a adus în Bănie şi pentru care antrenorul a garantat.
06.04.2018 | 16:14
Bomba cu ceas la CS U jucatorul pentru care Mangia isi risca postul

Mihai Rotaru este cunoscut în lumea fotbalulului românesc ca un patron care îşi drămuieşte cu atenţie banii, iar din acest motiv, după ce a intrat în fotbal, atunci când în 2013, în Liga 2, dădea jucătorilor gen Curelea, Ferfelea sau Varga salarii de peste 10.000 de euro pe lună, a decis să strângă cureaua. Astfel, la ora actuală, în Liga 1 Betano sunt puţini jucători din prima echipă a Craiovei care câştigă salarii de 10.000 de euro pe lună.

Însă unul dintre ei are 12.000 de euro pe lună, iar Mihai Rotaru l-a luat la ochi pe Devis Mangia din cauza fotbalistului respectiv. Transferat cu surle şi trâmbiţe în Bănie, Fausto Rossi, căci despre el este vorba, a jucat anul trecut doar câteva meciuri în tricoul Craiovei. După 7 luni de pauză, fotbalistul italian abia a revenit la antrenamentele oltenilor în această săptămână. (Vezi detalii)

Mijlocaşul care are trecut în CV-ul său echipe precum Juventus Torino, Cordoba sau Valladolid a suferit anul trecut o accidentare gravă, iar după ce a făcut şi o operaţie la o clinică din străinătate a trebuit să stea foarte mult timp pe bară pentru recuperare.

Rotaru l-a avertizat pe Mangia pentru transferul lui Rossi!

Mihai Rotaru nu a digerat prea bine situaţia lui Fausto Rossi şi i-a spus lui Devis Mangia că, dacă în maximum trei săptămâni nu îl pune pe jucătorul italian pe picioare, atunci îl va chema pe acesta la discuţii pentru micşorarea contractului de 12.000 de euro pe lună. Deja jucători precum Mitiriţă şi Băluţă au aflat de salariul italianului şi au început să vocifereze prin vestiar, mai ales că Rossi nici nu a ajutat deloc echipa în ultimele 7 luni.

FANATIK.RO a aflat că Rotaru nu mai vrea să tolereze această risipă financiară, chiar dacă Mangia îi spune patronului său că italianul este un jucător de top. Mai mulţi apropiaţi i-au transmis finanţatorului din Bănie că Rossi a venit la Craiova cu mari probleme medicale, iar Rotaru s-a supărat pe Mangia pentru faptul că i-a adus la echipă un jucător scump şi că i-a ascuns problemele de sănătate ale conaţionalului său.

12.000 de euro este salariul lui Rossi la Craiova

FCSB-Craiova se va disputa luni, de la ora 20:45, pe Naţional Arena, iar partida va putea fi urmărită live video pe FANATIK.RO