Alibec, aplaudat de 22.000 de oameni! De ce a fost scos Budescu

atmosferă fcsb-craiova
Daniel Vlad    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/04/2018, 20:53
Alibec, aplaudat de 22.000 de oameni! De ce a fost scos Budescu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE. Denis Alibec, deşi nu a marcat nici de această dată, a fost aplaudat de tot stadionul la schimbarea cu Gnohere din minutul 75. Publicul a apreciat implicarea sa totală. Anunţul oficial al numărului de spectatori: 22.790!

UPDATE. Două schimbări la pauză la gazde. Au ieşit Budescu şi Cristi Tănase, au intrat Teixeira şi Florin Tănase. Schimbarea lui Budescu era previzibilă, acesta având cartonaş galben şi fiind la un pas de eliminare. De altfel, în minutul 40, toată banca Stelei a ieşit la margine pentru a-l calma pe Budescu, care vocifera la o decizie a lui Istvan Kovacs.

UPDATE. Galeria oltenilor s-a întregit abia în minutul 16, când au ajuns la stadion ultimele sute de fani. Aceştia au ratat deschiderea scorului, realizată de Momcilovic, din cauza traficului aglomerat.

UPDATE. Peste 25.000 de spectatori au salutat deschiderea scorului, realizată în minutul 6 de Marko Momcilovic.


UPDATE, ora 20:35. Patronul Stelei, Gigi Becali, a ajuns la stadion. Galeria de 1000 de oameni a oltenilor va întârzia la stadion din cauza traficului.


UPDATE. FCSB – Craiova LIVE VIDEO Liga 1 play-off. Cu două ore înainte de meci s-a deschis şi inelul 3 al stadionului.


UPDATE. FCSB – Craiova LIVE VIDEO Liga 1 play-off. Cu 5 ore până la primul fluier al derby-ului FCSB – CS U Craiova s-au vândut aproape 15.000 de bilete. Suporterii vin în număr considerabil la Arenă şi-şi procură tichetele acum. Sunt 22 de grade la Bucureşti, iar la ora jocului, 20:45, vor fi 15 grade şi condiţii foarte bune pentru fotbal. Organizatorii se aşteaptă la o asistenţă de 20.000 de oameni.


FCSB – Craiova LIVE VIDEO Liga 1 play-off. Suporterii celor de la Universitatea Craiova se vor prezenta într-un număr mare pe Arena Naţională! Aproximativ 1.000 de olteni au anunţat că vor veni la Bucureşti pentru a-i susţine pe jucătorii lui Devis Mangia. VEZI ONLINE FCSB – CRAIOVA

FCSB – Craiova LIVE VIDEO Liga 1 play-off. Şi fanii FCSB-ului vor veni pe Arena Naţională, însă rămâne de văzut cât de mulţi îşi vor face apariţia. Până duminică seară, erau vândute aproximativ 12.000 de bilete. “Roş-albaştrii” vând tichete şi azi, în speranţa că vor fi şi mai mulţi suporteri care să-i susţină pe vicecampioni.

 Procentaj pozitiv pentru gazde, înainte de FCSB – Craiova LIVE VIDEO Liga 1 play-off.

Din 2014 şi până acum, FCSB şi Craiova s-au întâlnit de 10 ori. De opt ori s-au impus “roş-albaştrii”, iar două dintre confruntări s-au încheiat la egalitate. FCSB are astfel avantaj net în faţa oltenilor.

Partida FCSB – Craiova se va disputa azi, de la ora 20:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Închide ×