Sport

U Craiova o învinge cu 1-0 pe FCSB și se poate pregăti în liniște pentru finala Cupei României. Video

FCSB și Universitatea Craiova au fost adversare în penultima etapă din play-off-ul Ligii 1. Resemnați după ce au mai ratat un titlu, roș-albaștrii au pierdut cu 0-1, iar oltenii se pot gândi acum la finala Cupei României, cu Astra.
19.05.2021 | 23:19
U Craiova o invinge cu 10 pe FCSB si se poate pregati in liniste pentru finala Cupei Romaniei Video
ADVERTISEMENT

FCSB – U Craiova 0-1 (Cicâldău 54) – VIDEO AICI

Echipele de start:

FCSB: Târnovanu – Pantea, G. Simion, D. Nedelcu, S. Șerban – Vînă, Perianu, Oaidă – A. Niță, G. Fulga, Al Muși; Rezerve: R. Udrea, L. Filip, Gogor, Al. Buziuc, A. Ciuciulete, A. Istrate; Antrenor: Anton Petrea 

ADVERTISEMENT

U Craiova: Pigliacelli – Căpățînă, Acka, Bălașa, Vătăjelu – Mateiu, Screciu – Camara, Nistor, Baiaram – An. Ivan; Rezerve: I. Popescu – Ov. Bic, Fedele, Cicâldău, Cîmpanu, Ofosu, Tudorie, Mitran, V. Constantin; Antrenor: Marinos Ouzounidis

FINAL DE MECI! U Craiova câștigă în fața lui FCSB, scor 1-0, la Giurgiu.

Min. 54 – GOOOL U Craiova!!! Cicâldău finalizează cu un șut din prima din preajma punctului cu var.

ADVERTISEMENT

Min. 52 – O nouă șansă de gol pentru olteni! Bara îl salvează din nou pe Târnovanu!

Min. 20 – Ocazie și la poarta lui Târnovanu! Andrei Ivan șutează însă în bară!

Min. 5 – Ocazie mare la poarta lui Pigliacelli! Vână îl întinde pe portarul italian, care respinge în corner.

Min. 1 – A început meciul!


Meciul FCSB – Craiova are loc miercuri, 19 mai, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 9-a, penultima, din play-off-ul Casei Pariurilor Liga 1. Este o partidă cu miză poate doar pentru oaspeţi, detronaţi de pe locul 3 de Sepsi Sfântu Gheorghe, deşi sunt la egalitate de puncte, 37.

ADVERTISEMENT

Problema este că oltenii, chiar dacă îşi doresc să revină pe locul 3, care le asigură prezenţa la barajul cu învingătoarea din play-out pentru calificarea în turul preliminar al Conference League ei se află într-o situaţie delicată. Aceasta deoarece sâmbătă, 22 mai, are loc finala Cupei României, la Ploieşti, în care Craiova va întâlni pe Astra Giurgiu.

Cât despre FCSB odată ce rivala la titlu CFR Cluj a reuşit marţi să se impună cu 1-0 la Botoşani şi să devină pentru a patra oară campioană consecutiv, partida nu mai are nici o miză, pentru că bucureştenii se află pe locul 2, la distanţă mare de restul competitoarelor şi nu mai pot fi ajunşi.

ADVERTISEMENT

FCSB – Craiova Live stream Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus

Partida FCSB – Craiova se joacă miercuri, 19 mai, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, la o temperatură în jur de 19 grade, dar şi sub ameninţarea ploii, care oricum este prognozată a porni destul de serios cu o oră înaintea miezului nopţii. Iulian Călin este cel care va conduce acest joc.

Confruntarea FCSB – Craiova se dispută miercuri, 19 mai, de la ora 21:30, în etapa a 9-a din play-off şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona, tot în direct, dar în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO

Mari probleme de lot pentru Toni Petrea

FCSB şi-ar fi dorit ca meciul din ultima etapă, de la Cluj, să fie cel decisiv pentru titlu, însă jocul slab al echipei, demonstrat şi de rezultate, mai ales acel 2-2 cu Academica Clinceni, a făcut ca echipa lui Edi Iordănescu să poată sprinta decisiv spre titlu, astfel încât aceste ultime două partide din play-off bucureştenii le mai dispută doar pentru statistici.

Oricum, antrenorul Toni Petrea ar fi avut mari probleme să trimită pe teren o formulă de echipă competitivă, accidentările fiind ca un blestem pentru el. La ultimul meci, la Sfântu Gheorghe, s-au rupt şi Haruţ şi Ovidiu Popescu, astfel încât apărarea devine un mare rebus pentru Petrea.

Şi oltenii vor arunca în luptă multe rezerve

Oltenii însă, cu siguranţă, vor trimite o echipă cu multe rezerve, pentru că după ce au ieşit din lupta la titlu şi au pierdut şi locul 3 acum toate forţele lor sunt concentrate spre câştigarea Cupei României, trofeu care ar salva sezonul şi ar asigura şi prezenţa în prima ediţie a Conference League.

Pentru casele de pariuri însă lucrurile nu sunt la fel de limpezi, singurul element care e luat în calcul e că poate fi un meci deschis între două echipe care au scăpat de presiunea titlului. De aceea FCSB are cotă de 2,45 la victorie iar Craiova a primit 2,85. Se anticipează un joc în care se vor marca minim două goluri, aşa încât un interval de goluri 2-5, cotă 1,40, pare destul de sigur.

ADVERTISEMENT