“La Steaua tot timpul este presiune!” Man se teme de trei jucători din lotul Craiovei

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
07/04/2018, 17:29
“La Steaua tot timpul este presiune!” Man se teme de trei jucători din lotul Craiovei

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Dennis Man a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului FCSB – CS Universitatea Craiova, iar mijlocaşul transferat de la UTA Bătrâna Doamnă a dezvăluit că se teme de Mitriţă, Gustavo şi Băluţă, cei trei jucători din atacul oltenilor.

“Moral suntem foarte bine, ne-am antrenat foarte bine săptămâna asta. Ne bucurăm că am ajuns pe primul loc, dar trebuie să continuăm să jucăm pentru că doar aşa putem să ne menţinem poziţia de lider. La Steaua tot timpul e presiune. De asta am venit aici, să câştig titlul cu Steaua. Ar fi un vis devenit realitate. 

“Sper să vină câţi mai mulţi fani!”

Ne aşteaptă un meci foarte important. Trebuie să tratăm cu seriozitate maximă dacă vrem să rămânem pe primul loc. Sper să vină câţi mai mulţi fani pentru că avem nevoie de ei să ne susţină. Numai aşa putem să facem lucruri mari. Au cei 3 jucători în faţă foarte buni şi rapizi. Trebuie să le ţinem piept şi să nu le dăm ocazia să îşi crească şanse de a marca. 

Man nu se teme de suporterii oltenilor

Nu cred că e un handicap (n.r. că vin mulţi suporteri de la Craiova la meci). Este foarte bine pentru că se va umple stadionul dacă vin şi mulţi fani ai lor şi va fi o atmosferă foarte frumoasă”, a spus Dennis Man în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu CS Universitatea Craiova. 

Închide ×