Fotbal intern

Portarii FCSB, scandal cu Rotaru. “Patronul Craiovei m-a păcălit!”

Cristian Bălgrădean şi Andrei Vlad au plecat din Bănie cu scandal, după ce au intrat în conflict cu conducerea celor de la CS U Craiova. Acum, ei sunt principalele soluţii ale celor de la FCSB pentru postul de portar.
06.04.2018 | 16:23
Portarii FCSB scandal cu Rotaru Patronul Craiovei ma pacalit

Gigi Becali îi are acum la FCSB pe goalkeeperii Cristian Bălgrădean şi Andrei Vlad, iar aceştia au fost în trecut jucătorii lui Mihai Rotaru la CS U Craiova. Din diferite motive, ambii portari au plecat cu scandal din Bănie. Primul care s-a despărţit cu circ de echipa antrenată acum de italianul Devis Mangia a fost “Pufi” Bălgrădean.

Dar ce s-a intâmplat? Ei bine, actualul portar titular al roş-albaştrilor  avea în iarna anului 2015 un salariu la Craiova de 8.000 de euro pe lună, iar Mihai Rotaru nu mai dorea să îi susţină goalkeeperului său acest contract, mai ales că “Pufi” intrase şi in ultimele şase luni de angajament cu echipa din Bănie. (Vezi detalii) Astfel, Mihai Rotaru făcea la vremea respectivă presiuni pe managerul său general, Felix Grigore,  să îl determine pe Bălgrădean să accepte micşorarea salariului, dar acesta nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Deranjat de atitudinea portarului, finanţatorul oltenilor l-a trecut pe linie moartă, iar din octombrie şi până în februarie nu i-a mai plătit nici un ban din salariu!

“Mi-am depus memoriu. Am muncit pentru banii mei!”

Astfel, în februarie 2016,  Cristi Bălgărdean nu a mai rezistat şi a decis să îşi depună memoriu. “Am înţeles că nu mai intru în planurile dânşilor. Oricum imi expiră înţelegerea în vară. Vor să întinerească echipa şi vor să dea salarii mai mici la jucatori. Foarte bine! Fiecare e liber să conducă treaba la echipă cum doreşte, dar de ce nu am mai văzut nici un salariu din octombrie?

Mi-am depus memoriu pentru că este munca mea. Eu am o hârtie la mână prin care se scrie că nu sunt obligat să mai vin la antrenamente şi că pot să îmi caut o altă echipă, dar banii pentru care am muncit nu vreau să îi pierd”, se plângea la vremea respectivă Bălgrădean. Ulterior, portarul a părăsit Craiova si a semnat cu Concordia Chiajna.

“Rotaru a vrut să îi mărească salariul cu doar 300 de euro!”

Nici aventura portarului Andrei Vlad nu s-a terminat cu bine la Craiova. Promovat la echipa mare de către Gigi Mulţescu, în meciul cu Viitorul, pierdut de olteni cu scorul de 1-0, cariera tânărului portar în Bănie nu s-a derulat aşa cum trebuia. Vlad nu a mai apărut deloc între buturile echipei, iar lucrul respectiv l-a deranjat pe tatăl acestuia, cel care s-a dus în audienţă la patronul Craiovei, Mihai Rotaru. După ce aceştia  nu au ajuns la nicio o înţelegere pe fir a intrat Gigi Becali, iar patronul celor de la FCSB l-a transferat pe Vlad pentru suma de 400.000 de euro. Totul s-a întâmplat, însă, după un mare scandal între conducerea Craiovei şi familia lui Vlad. Preşedintele oltenilor, Marcel Popescu l-a acuzat pe tatăl lui Vlad că s-a dus la Rotaru şi i-a cerut ajutorul ca să îl scape de o datorie la cămătari. Vezi detalii

Nu mai aveam cum să stăm la Craiova, iar pe Marcel Popescu chiar mă gândesc să îl dau în judecată. Nu am avut nici o problemă cu cămătarii. M-am dus la patronul Rotaru să îi cer un ajutor pentru un împrumut la bancă, dar nu a vrut să mă ajute. Aveam nişte bani de dat la bancă. Însă a spus că tot ce poate să facă pentru mine este să îi dea lui Andrei în plus 300 de euro la salariu. Băiatul meu câştiga la Craiova un salariu de 1.400 lei pe lună. În plus, m-a deranjat faptul că Rotaru m-a minţit. Îmi spusese că o să se bazeze pe fiul meu şi o să îi dea şansa să joace, dar am simţit că nu o să îi dea nici o şansă. Aşa că am decis să rupem contractul cu orice risc şi mă bucur că Gigi Becali a avut încredere în băiatul meu şi l-a transferat la Steaua”, a declarat, în urmă cu ceva timp, tatăl lui Vlad pentru FANATIK.RO.

FCSB-Craiova se va disputa luni, pe Naţional Arena. de la ora 20:45, iar partida va putea fi urmărită live video pe FANATIK.RO

5 meciuri a jucat Andrei Vlad în Liga 1 Betano pentru FCSB în acest campionat

4 meciuri a jucat Bălgrădean  în Liga 1 Betano pentru FCSB în acest campionat